Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Multibot

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powie ktoś jak ustawić w multibocie by slajt autologina ze jak mnie kicknie to on wbija bo robie all wszystko dobrze wpisuje server id pasy jakie np ch3 i na dole zaznaczam to activate relogger i jak mnie kicknie to ekran metina sie robi czarny i nic jakby sie zawieszał pomoże ktos?>

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

aha a powiedz mi czy jak przed wlączeniem cheata wchodze w metin2 hackshield kikam tą blokade od bypasa wlacza sie to menu kikam ''l'' enter po chwili daje ''h'' enter i wracam do gównego menu i zostawiam wlączone to i to wystarczy by mnie nie zbanowali czy cos więcej musze zrobic bo ponoć za kamer moda lecą bany?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a jak mam to zrobić bo tam pisze usun wszystko z hs a do by pasa potrzebne jest wnętrze hs .. ? ;p \

powie ktos sciągłęm kamer modza zaistalowem w metku i jak teraz usatwic autologina ze jak mnie kicknie to mnie zaloguje spowrotem pod bota by slajt? powie ktos daje + duzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...