Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MyWarp WTF ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z MyWarp nie działają komendy nikomu nawed op pisze /warp create nazwa i nic nie działa pisze no players matched query moje pluginy są najnowsze mam tez PermissionsEx wszystko jest skonfigurowane poprawnie tylko czemu kur tak jest nie pisać mi abym spróbował innej komendy czy innego pluginy nie wiesz jak rozwiązać ten problem to sie nie udzielaj !!!!

Opublikowano

Tutaj Masz Komendy MyWaro

/warp <name> - (mywarp.warp.basic.warp) - Warps to <name>
/warp create <name> - (mywarp.warp.basic.createpublic) - Create a new (generally public) warp at your current location
/warp set <name> -  Alias for /warp create
/warp pcreate <name> - (mywarp.warp.basic.createprivate) - Create a new private warp at your current position
/warp delete <name> - (mywarp.warp.basic.delete) - Deletes your warp, <name>
/warp welcome <name> - (mywarp.warp.basic.welcome) - Change the welcome message for warp <name>
/warp point <name> - (mywarp.warp.basic.compass) - Points your compass to warp <name>
/warp list (#)- (mywarp.warp.basic.list) - List all of the warps you have access to (page style)
/warp slist - (mywarp.warp.basic.list) - List all of the warps you have access to (hMod style)
/warp search <query> - (mywarp.warp.basic.search) -Searches your warps for a specific query

Pomogłem?

Daj Like Ciebie To Nic Nie Kosztuje

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...