Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE - Email

Sudaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tematów tego typu było już pełno, ale pisze bo może coś się zmieniło ;)

Jakiś czas temu bawiłem się w tombole. Wygrałem wilka na 480h. Ostatnio naszła mnie chęć zagrania WP na tym właśnie koncie (głównie ze względu na wilka). Problem jest taki, że konto już jest pozajmowanie postaciami, a hasła do emaila nie pamiętam (konto założyłem z 2 lata temu). Konto email jest na onecie. Wiecie może czy coś da się z tym zrobić? Oczywiście należycie nagradzam :)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jeżeli przypomnienie Hasła nie działa - nie ma innego wyjścia.

Problem w tym, że są ogólnie 3 opcje. Niestety, żadna z nich mi nie pomoże. Konto było jednak robione na szybko. Nazwa emaila to moje nazwisko. Nie mogę tego jakoś wykorzystać? Np. przedstawić teamowi Mt2 całą sprawę i udowodnić swoją tożsamość?

Opublikowano

Spróbuj napisać do Administracji konta pocztowego, ja miałam podobnie i mi pomogli, tylko możesz mieć problem bo oni w takich sytuacjach proszą podania danych osobowych i skoro przy zakładaniu e-maila podałeś fałszywe to nawet Administracja Ci nie pomoże

Opublikowano

Spróbuj napisać do Administracji konta pocztowego, ja miałam podobnie i mi pomogli, tylko możesz mieć problem bo oni w takich sytuacjach proszą podania danych osobowych i skoro przy zakładaniu e-maila podałeś fałszywe to nawet Administracja Ci nie pomoże

Dobra ;) Już będzie ok ;) Email jak się okazało już dawno nie istnieje ; ) Jednak konto nadal było do niego przypisane, więc postanowiłem założyć nowe konto o tej samej nazwie ;) I wszystko ok ;)

Można zamknąć ;)

Opublikowano

Emaila można zbugować , czyli mozna go zmienić na inny bez potwierdzania na starym adresie. Taka opcja jest od jakiegoś roku, i nadal sie utrzymuję ponieważ nie wielu zna ten sposób. napisz na PW do Mnie a powiem ci co i jak zrobić. Pod warunkiem że tylko bedziesz to stosować do swoich kont a nie okradaniu innych

/edit nie doczytałem ost postu, skoro już sobie poradziłeś , zmiany nie muszę ujawniać pozdrawiam

Może zrobię poradnik o takiej zmianie, ale myślę że gdy go wstawię zaczną się znowu masowe okradanie kont.

Pomogłem Daj plusika :)

Nick w Metinie zawsze " Omachi "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...