Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] fast xd

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ulepszać w dt tym ulepszaniem od multibota by slajta chodzi mi ze jak sie jest na pietrze juz 6 na kowalu i sie ma item w 1 miesjcu to mozna ulepszyc w dt tak bez podhcodzenia do kowala i czy to tez działa tak ze tylko raz?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Chyba działa ale nie rozumiem twojego myślenia :D za bardzo taki leniwy jesteś żeby te 10sek max stracić na podbiegnięcie do kowala ? :D

A masło jest maślane, wiedział ktoś o tym?

A co do ciebie kolego to Raporcik :)

Opublikowano

oj pauko nie mam zamiaru czytać takich postów dziecko ;)

chodzi mi o to zeby nie ulepszac tylko raz tylko np za pomocą tego czita x10 razy bez pereł itp..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...