Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal subpassword.

czarek10m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z założeniem sub password pisze coś takiego:

input numbers do not match witch sub Password.

Nie piszcie że mam podaje słabe hasło podaje dobre hasło a pisze to co napisałem wyżej.

Proszę o pomoc każdą pomoc nagrodzę lajkiem

Opublikowano

input numbers do not match witch sub Password.- wpisane numery nie pasują z subpassem

wpisałeś już hasło i zapomniałeś jakie ^^

rofl ludzie ... odrobine angielskiego

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

Opublikowano

no ale moment... probujesz zalozyc sub pass ? czy jak wpisujesz wyskakuje ze zly ?

jezeli 2 opcja masz zawsze pytanie pomocnicze.. wpisujesz answer i zmieniasz...

jezeli nie pamietasz ani hasla ani pytania pomocniczego piszesz ticket ze stronki .

wystarczy pamietac email na ktory bylo zarejestrowane konto.

support pomaga w takich sytuacjach w ciagu max 48h

podajesz im email nowy question i answer i czekasz ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Subpassword musi składać się z tylu cyfr aby gwiazdki * doszły do końca tego okienka gdzie masz wpisać subpassword oraz musi być to urozmaicone bardzo hasło np. bierzesz notatnik nazywasz go "subpassword do Cabala" wchodzisz w niego i klikasz na klawiaturze numerycznej byle jakie cyfry np. "67389564326894" i wpisujesz do okienka w cabalu jeśli napisałeś w notatniku kod np. o 3 cyfry dłuższy niż mieści się w okienku do wpisania to je usuwasz i zapisujesz żebyś pamiętał hasło.

Też miałem z tym problem zrobiłem tak jak wyżej opisałem i działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...