Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co wybrac

Krystian8788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie kogo wziąść na 1 sp zeby szybko nabijac lvl na nostale se (Gram Wojem)

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Polecam wziąść ci warka ponieważ ma dosyć duże defo oraz dmg. Skille ma chyba najlepsze z sp woja a więc to on jest moim faworytem. Polecam Także berka lecz on to ma zbyt duże dmg a za małe defo ( wiem bo miałem +10 na PL , warka też +10 i dlatego polecam tylko te 2 sp wymieniłem )

Opublikowano

@up ma racje :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

jeszcze 1 na jakim lvl mozna wybrac sp bo mam 30 lvl i nie moge dlaczego nostale se

jeszcze 1 na jakim lvl mozna wybrac sp bo mam 30 lvl i nie moge dlaczego nostale se

Na dole ekranu pisze cos po chinsku

http://imageshack.us/photo/my-images/856/tenbd.jpg/

macie to jest to

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory za odkop, warek ma najmniejsze DMG! Ludzie...wasza teoria upada.Warek testowany +0 vs inne sp woja ma najmniejszy demejdz.Jezeli na tamtym nostale latwo mozna ulepszyc sp to polecam warka full atak, jest on jedna z moich ulubionych kart przy takim buildzie.Z drugiej strony jezeli trudniej, musisz zadecydowac, berek czy crus.Obie karty sa bdb.Jezeli jest tam czesty LoD, wybur masz oczywisty crus! Jezeli nie osobiscie bym wybral berka.Szybkie niszczenie mobow-szybszy exp.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Pomocnik
Opublikowano

@UP'y Pierdolenie o szopenie . ;-)

Bierz Blade jest przyjemny , komfortowy , wysokie dmg , zajebisty , mięsisty .

Dziękuje dobranoc . ;*

Opublikowano

Hmmm... najlepiej wybrać sp które ma szybko jakąś obszarówkę ponieważ tak exp joby to masakra, niezbyt ogarniam woja ale chyba warek ma szykbo jakąś obszarówę, pozatym dużo ataku i defa :>

Zbieram + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...