Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlireMt2 [Dedyk]

HA.moon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie kłamcy i jest to AltairMT2 tyle że w teamie został jedynie zniwiarz i troian, omen jedyny rozsadny ktory pracował nad serwerem zostal oszukany zgonili na niego wszytsko, zmienili nazwe hm praktycznie idealną jeszcze ukradli połowe prezki

OSZUŚCI KŁAMCY ZŁODZIEJE tyle jeśli chodzi o team

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli to bedzie kolejny fail to ...

Prezka prawie identyczna jak na AltairMT2 , ktory był okropnym failem...

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Nie Polecam servera , padnie po 2-3 dniach

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Co to czyżby serwer off? ; d ...

A tak fajnie się grało szczególnie na BECIE

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

<_<

xD xD xD

^_^

B) B) B) B)

Opublikowano

nawet jezeli sam nie padnie to ja im w tym pomoge rozje***** ten serwer ze zlodziejami!

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Tja już raz wam zaufałem, a wy mnie po 3 dniach grzecznie mówiąc "wydymaliście", a tylko idiota nie uczy się na błędach, jak to ktoś mądry powiedział. Nie zagram.

Chodzi mi konkretnie o pewien skrajnie głupi obrazek, co się pojawił 3 dnia po starcie serwera na stronie www.altairmt2.pl (niestety, nie mogę go wysłać bo ciągle wyskakuje mi "nie możesz użyć grafiki o tym rozszerzeniu na tym forum")

Naprawdę nie polecam wam tego serwera, a jeśli będziecie już grać, to proszę nie ładujcie w niego kasy, będzie dla was lepiej.

Opublikowano

serwer jak każdy inny, ale jak naczytałem się co inni piszą odechciało mi sie grać. Znam się troche na serwach i każdy ma swój gust ale według mnie najlepsze sa takie w których ulepszaczami są tylko perły, brak epików, najlepiej stal -szmaragd - hwang - królewski -hwang i broni tez z 4, 125 lv max (ewentualnie następnie w grze dodawane) coś do rozrywki: eventy, wojny królestw. 6-7 bez klasy a tak to 10inta 2kpz 100wart 15 szycie-kryryk i było by git. Między innymi coś podobnego do novamt2 Sirius (byle Bzyka z adminów wywalić ale to tylko szczegół) Pozdrawiam wszystkich znajomych i gildie: AreYouRedy, PijMekko, BadCompany, Techno4Ever, LoveGanja, a szczegółnie CAŁĄ "Parafie" pozdro ProWojownik

post-510076-0-96019200-1328031777_thumb.png

i jeszcze koledzy : ZamknijRyjxd, xkamilo114xx, Nel, Nieboszczyk, piterBM, Hakan, HabbaBabba(czy jakos tak ;p), Sabina, OzioZemsta, FrezZ, Hastie, Hakuna, Orginal, FenBanditto(ariusmt2 Tur najbardziej spoko koles na serwie). Shen, Vista ,Wartownik, WartownikBM, BOOM, Christal, Dres, Gerard8, taknie, i wszystkich innych.

Uwaga na największego noba Thorius a jego wojo Best.

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...