Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pare pytań

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pare pytań co do tibii :>. 1.Na jakim serverze non-pvp najlepiej zagrać aby nie było dużo botów ?. 2.Jakie eq na knighta i jaki lvl do expa i skilla ?. 3.Jakie miasto wybrać po rookgardzie aby było w miarę dużo miejsc do skillowania bez botków?. 4.Gdzie expić na faccu aby nie było waste i co będzie do tych miejsc potrzebne ?. #.Dziękuje za konkretne odpowiedzi pofruną wasze ulubione lajki. Liczę na dalsze Odp. :>.

Opublikowano

Siemka mam pare pytań co do tibii :>. 1.Na jakim serverze non-pvp najlepiej zagrać aby nie było dużo botów ?. 2.Jakie eq na knighta i jaki lvl do expa i skilla ?. 3.Jakie miasto wybrać po rookgardzie aby było w miarę dużo miejsc do skillowania bez botków?. 4.Gdzie expić na faccu aby nie było waste i co będzie do tych miejsc potrzebne ?. #.Dziękuje za konkretne odpowiedzi pofruną wasze ulubione lajki.

na pytanie gdzie skilowac odpowiedzialem ci w tamtym temacie na temat skilowania, serwer propnuje unitera (mam tam 137lvl kine) jak na kazdym serwie n0-pvp sa boty, misto thais to juz wiesz jak wspomnialem w tamtym temacie jak sie wyskilasz do 65/65 to cyclopy bedziesz mial tam profit, wiesz gdzie sa cyce w dol thais? jak tak to wlasnie tam sie najbardziej oplaca :)

Siemka mam pare pytań co do tibii :>. 1.Na jakim serverze non-pvp najlepiej zagrać aby nie było dużo botów ?. 2.Jakie eq na knighta i jaki lvl do expa i skilla ?. 3.Jakie miasto wybrać po rookgardzie aby było w miarę dużo miejsc do skillowania bez botków?. 4.Gdzie expić na faccu aby nie było waste i co będzie do tych miejsc potrzebne ?. #.Dziękuje za konkretne odpowiedzi pofruną wasze ulubione lajki.

na pytanie gdzie skilowac odpowiedzialem ci w tamtym temacie na temat skilowania, serwer propnuje unitera (mam tam 137lvl kine) jak na kazdym serwie n0-pvp sa boty, misto thais to juz wiesz jak wspomnialem w tamtym temacie jak sie wyskilasz do 65/65 to cyclopy bedziesz mial tam profit, wiesz gdzie sa cyce w dol thais? jak tak to wlasnie tam sie najbardziej oplaca :)

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Siemka mam pare pytań co do tibii :>. 1.Na jakim serverze non-pvp najlepiej zagrać aby nie było dużo botów ?. 2.Jakie eq na knighta i jaki lvl do expa i skilla ?. 3.Jakie miasto wybrać po rookgardzie aby było w miarę dużo miejsc do skillowania bez botków?. 4.Gdzie expić na faccu aby nie było waste i co będzie do tych miejsc potrzebne ?. #.Dziękuje za konkretne odpowiedzi pofruną wasze ulubione lajki. Liczę na dalsze Odp. :>.

Polecam Pacera,juz pare osob namowilem na ten serwer.

Bez skill chociaz 50/50 niemasz co isc expic,a lvl to z 10 ci wpadnie podczas skilllowania.

Najpierw Abdendriel,potem Tahis

Polecam od 20lvl Mount stenum ,Cyclopy na poludnie Thais,dwarfy w kopalniach,ghostland ,a co potrzebne hmm lina,kilof,lopata :D Nioc wiecej

Opublikowano

Możesz bardziej wytłumaczyć to słowo bo nie kumam:/ "

Bez skill chociaz 50/50 niemasz co isc expic,a lvl to z 10 ci wpadnie podczas skilllowania."

Jasne- czyli zaczynasz z 8lvlem na mainie,kupujesz plate seta i i dziesz na trolle dajesz full def i skille wpadaja,ale czasem zabijasz i ci exp wpada wiec i lvl tez wiec przy skillach 50/50 powinien ci wpasc lvl 10 czy tam wiecej.

Opublikowano

Magnat ja miałem pare pytań a ty mi tylko powiedziałeś abym zagrał na celeście gram na niej ale mam mobilny internet i akurat mi się limit GB wykorzystał i nie mogę nic pobierać.Pisać !!!!!!!

Opublikowano

@Czesc, chciałem dołączyć się do tematu, gdyż prawdopodobnie zacznę grę, również na serverze przez kogoś poleconym.

Tylko mam dodatkowe pytanie do was ( nie zakładając nowego tematu ), czy Tibia jest jak World of Warcarft ?

Chodzi mi o to, że trzeba zapłacić za pacca, aby na późniejszych lvlach coś zdziałać.

Czy bez pacca potem też da się grać ?

Opublikowano

Tibia to gra MMORPG 2D tam widzisz od góry bez PACC da się grać lecz nie będziesz miał takich przyjemności jak szybsze zdobywanie doświadczenia ale większość graczy jest zadowolona bez PACCa.Potem też da się grać PACC możesz kupić kiedy chcesz.Liczę na lajka xD. -------P.S------ Czy ktoś mi napisze w końcu gdzie i na jakim lvl skillować i do ilu % / % jak coś to od 8 LvL-a.

Opublikowano

A może mi ktoś napisać "Wreszcie" na jakim lvlu jakie skille i na czym skillować do 50 LvL-a ?.

Jak non pvp to najpierw trole, potem roty i slimy np w Ab. A do ilu masz skillować to nie wiem jak kto uważa (duzo osob mowi zeby skillować do 50 a potem juz expic inni, że do 65 ale to już od Ciebie zależy). Ja osobiście teraz kupiłem 100+ sorcca na Titani, troche golda i bedę skillował sobie do 80:). Jak ktoś by chciał się dołączyć do gry to mogę stawiać monka za free w AB na titani.

@Czesc, chciałem dołączyć się do tematu, gdyż prawdopodobnie zacznę grę, również na serverze przez kogoś poleconym.

Tylko mam dodatkowe pytanie do was ( nie zakładając nowego tematu ), czy Tibia jest jak World of Warcarft ?

Chodzi mi o to, że trzeba zapłacić za pacca, aby na późniejszych lvlach coś zdziałać.

Czy bez pacca potem też da się grać ?

Bez pacca lekko wbijesz 60 lvl, a potem to już tego pacca wypada kupić dla efektywności expa, lepszych czarów, dostępu do innych terenów, questów itd. Są i osoby które wbijają 150+ bez pacca ale jak dla mnie to katorga która może Ci się podobać :)

P.S: Ja też miesiąc temu zaczołem grać w titbie tak że się nie przejmuj :P :)

:)
Opublikowano

wbij 8 lvl, idź do ab, kup p seta,

na 8 lvlu wbij skile -50/50

dobij 20lvl wbij 65/65

na 30 75/75

na 40 80/80 albo wiecej

na początku trolle akurat do 20 lvl , mam temat skill, wejdź w niego tam masz napisane gdzie możesz skilać zarówna dla palladyna jak i dla knighta, mało osób tam zabija wiem bo sam tam skiluję na celeście

Pozdrowienia! życze miłego skilania ;]

!!STOP ACTA!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...