Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Famas Gold ReTail

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam aktualnie M60 Retail i chciałbym się spytać czy jak kupię famas gold retail, poniewaz cos takiego dostrzeglem w MP na g1 czy będę mógł używać tych 2 retaili jednocześnie ponieważ famas gold jest na 3/5 slot jak sie okazuje, a M60 oczywiscie na 8 .

To jest mój dylemat, ponieważ logicznie to chyba po to dali ten famas gold retail. aby możnabyło użyć go jednocześnie z innym.

Za pomocne odp. są lajki =)

//edit

@lukas602 ok thx lap lajka

Najlepiej by bylo gdbyby wypowiadaly sie osoby które juz posiadaja ten retail =)

//edit

@Wizzz Ok thx lap lajk =)

Opublikowano

Posiadam Retail Famas Gold i Spokojnie go używam na 3 slocie :) A M60 Gold na 8 . Także nie bój się tylko inwestuj :)

test_n10.jpg

Opublikowano

@up

Jaką masz pewność że nie ma retaila...

@topic

Tak bez problemu będziesz mógł używać retaila M60 na 8 slocie jak i retaila Famasa na 3/5 slocie ;]

Jednak pamiętaj iż to nie jest pernament weapon (broń na zawsze) tylko na określony czas.

Dokładnie na 10lat

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@lowskiller Koleś .. Mam inne konto . Chu* Ci do tego Co mam i co mówię . Sam masz pewnie Low Acc. Więc Shut the fuck up . To że byłem z tobą w klanie to nie znaczy że nie gram . Tamto konto zostało zbanowane , więc jak miałem grać id*o** .. Wgl.. Po co ja się tłumaczę tobie .. Pozdro 600

test_n10.jpg

Opublikowano

@up to pokaż dowód na to! Podaj swój nick to zobaczymy czy masz. Może 1vs1 esl fw ? Zobaczymy kto ma nub acc.

//To nie miejsce na takie rozmowy || Epean

Opublikowano

@up to pokaż dowód na to! Podaj swój nick to zobaczymy czy masz. Może 1vs1 esl fw ? Zobaczymy kto ma nub acc.

//To nie miejsce na takie rozmowy || Epean

Że Co proszę ? To jest forum a nie targowisko , report.! Prosi się świnia , nie mam czasu na razie na grę , bo w przeciwieństwie do Ciebie pracuję .! Po .2 Nie będę Ci podawał mojego Nicku , kto Cię tam wie czy nie jesteś jakimś zdesperowanym graczem któremu Rodzice nie dali na G1 i nie pozbędę się konta . Coś Ci nie odpowiada nie wchodź na to forum :)

Wizzz

//To nie miejsce na takie rozmowy -,- || Epean

test_n10.jpg

Opublikowano

@wizzz wielki no lifer się odezwał ... Kto pisze głupoty ze jest pracowity etc . Po 2 usuń avatar Head'ego skoro nic o nim niewiesz .:)

Udawaj dalej takiego koksa przez internet w pi**de za daleko wejdziesz ;) , cheatujesz czy nie ... czy dupa tam ...

twoje konto .! :)

TWOJE ŻYCIE TO WARROCK ! :)

PRIVATE .

( DRAGONBORN ) .

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...