Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Member

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gold nie widzi reklam od Pani Kasi. Kokosz coś wspominał, że ma być specialny skin dla gold memberów bez żadnych reklam, ale póki co go nie ma, więc czekamy.

Specjalista
Opublikowano

@Zavetti Reklam od Pani Kasi nie widzą też inni użytkownicy, którzy nie mają Golda.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@Zavetti Reklam od Pani Kasi nie widzą też inni użytkownicy, którzy nie mają Golda.

Jak adblock działa to i pewno. Ja sobie nie wyobrażam przeglądania neta bez takiego dodatku jak adblock, bo reklamy są zbyt nachalne. jak na każdej stronie tematu musiałbym ręcznie wyłączać reklamy, które są strasznie oczojebne i połowa z nich ma taką muzę, że uszy więdną nie tylko od rodzaju ale i od głośności muzy to bym się chyba zaklikał i nabawił się wielu fobii.

Żeby nie być gołosłownym co do widoczności reklam bez adblocka, załączam screena

mywn.jpg

Specjalista
Opublikowano

@xXAsparteXx nie używam żadnego adblocka tylko zwykłej przeglądarki (Opera).

Reklamy widzę tylko przeglądając forum jako gość.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dziwne, bo nigdy nie korzystałem z adblokerów, ranga też nie ma na to wpływu bo i bez rangi moderacyjnej, z mamym goldem nie widziałem Advertisty/Pani kasi.

Opublikowano

Mam to samo co Roy. Nie używam AdBlocka i innych tego typu narzędzi, nie mam Gold Membera, a Pani Kasi nie widzę. o.O

Zapewne jest to spowodowane chaosem w rangach.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Mam to samo co Roy. Nie używam AdBlocka i innych tego typu narzędzi, nie mam Gold Membera, a Pani Kasi nie widzę. o.O

Zapewne jest to spowodowane chaosem w rangach.

Nie w samych rangach, a uprawnieniach.

Opublikowano

Też widzę tą bijacz.

Miałem exa nie widziałem , miałem moderatora nie widziałem, miałem usera A tego to nie pamiętam.Ale chyba też nie miałem tego.

Pewnie rozwiązanie problemu jest proste tylko komuś Się może nie chce

wfht.jpg

Opublikowano

A ja nie mam reklam od Pani Kasi o_O

Kurde ślepy.

Przecież Topic jest założony z problemem rangi GoldMember ,a nie Moderator -.-

Jest różnica

Ja też nie mam żadnych reklam ... o.O

No i kolejny.Do okulisty

Opublikowano

Jako gold member nie widzę reklam Pani Kasi, tylko te na górze. Bez Golda widziałem i jedną i druga.

Ale zauważ że Twoja pierwsza Ranga to Coders ,a to już inna ranga i inne uprawnienia

Opublikowano

Nie ma nic do rzeczy.

Bardzo możliwe, że z Gold Memberem jest wszystko w porządku, tylko zamiast przypisać nam jego "przywileje", została nam dana tylko i wyłącznie nagroda.

Edit: Teraz zauważyłam ,że glinka ma również range Golda :)

No cóż, może po prostu po wprowadzeniu nowszej wersji, coś się tam w tych uprawnieniach poprzestawiało :)

Opublikowano

Więc wszystko wynika z rangi. Powinno być tak że moderatorzy i goldy nie widzą reklam. Lecz coś jest poprzestawiane że niektórzy widzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...