Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatny serwer jak PL z szybszym expem

Stwórca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję prywatnego serwera jak metin polski, z troszkę szybszym expem i oby nie miał dużo nowych broni i zbroi, bo jest to nudne teraz na każdym serwerze one są a zapomina się o tych które były i są w grze. Chciałbym uniknąć odpowiedzi żebym zaczął grać na PL'u bo wiecie że to bez sensu grać tak długo aby wbić lvl i zrobić dobre eq. Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi i znacie lub widzieliście reklamę owego serwera.

Dziękuję!

1357814323.png
Opublikowano

Hmmmm nie wiem czy teraz znajdziez jakis server ktory ma malo Itemow.

Nie wiem sproboj na PandoraMT2 tez tam jest duzo broni itp ale no cuz

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Hmmmm nie wiem czy teraz znajdziez jakis server ktory ma malo Itemow.

Nie wiem sproboj na PandoraMT2 tez tam jest duzo broni itp ale no cuz

i oby nie miał dużo nowych broni i zbroi i che z troche lepszym expem niz PL a ty polecasz pandoramt2 haha i ze nowe bronie sa heh pzdr czytaj lepiej

a tak ogl nie prosimy o priv severy prosze

http://www.mpcforum....kacje-serwerow/

Opublikowano

Prosze ;) Balmora.pl taki jak PL zero epikow zero nowych misji itp

za misje dostajesz 30kk,tylko tam jest drogo a tak to jak na pl pozdro..

1356662203-U334301.png

Opublikowano

i oby nie miał dużo nowych broni i zbroi i che z troche lepszym expem niz PL a ty polecasz pandoramt2 haha i ze nowe bronie sa heh pzdr czytaj lepiej

a tak ogl nie prosimy o priv severy prosze

http://www.mpcforum....kacje-serwerow/

Hehe,to ty czytaj lepiej ... Napisał ''tam są nowe bronie itp,ale no cóz'' ;)

1356662203-U334301.png

Opublikowano

heh chłopaki widzę że ładną dyskusję rozpoczęliścię, dziękuję że w mojej sprawie ;)

wypróbuję Wasze propozycje, wymieniajcie dalej jeśli można, a co do Pandory to niestety grałem tam byłem w TOP10 ale jak przerzucili serwer na inny to przestałem grać no i niestety dużo jest tam teraz "epickich" zbroi...

EdiT:

Można prosić o jakąś prezkę do tej Balmory? ^^

Ciekawie się zapowiada ;)

1357814323.png
Opublikowano

Hehe,to ty czytaj lepiej ... Napisał ''tam są nowe bronie itp,ale no cóz'' ;)

człowieku 1 Idze raport za double post a po 2 autor własnie prosił o mały exp i bez epickow a on kurna dał pandore gdzie duży jest exp 1h i masz 100lvl i są epicka no ale podał taki priv na odwort z epicka i dużym expem wiec ty tez czytaj lepiej pzdr. ze jesce żaden mod tego nie zamknie widzę ze śpią.

a tak do balmory to zakazy priv na MPC idź na YT wpisz

balmora gameplay
no i masz tak ciężko uzyc mózgu
Opublikowano

człowieku 1 Idze raport za double post a po 2 autor własnie prosił o mały exp i bez epickow a on kurna dał pandore gdzie duży jest exp 1h i masz 100lvl i są epicka no ale podał taki priv na odwort z epicka i dużym expem wiec ty tez czytaj lepiej pzdr. ze jesce żaden mod tego nie zamknie widzę ze śpią.

a tak do balmory to zakazy priv na MPC idź na YT wpisz no i masz tak ciężko uzyc mózgu

Sorry, nie wiedziałem że jest tutaj jakiś zakaz na ten serwer dlatego prosiłem o link do prezki bo były by podane raty i informacje o serwerze jakieś opinie i wgl a Ty mi z takim tekstem wyjeżdżasz, sądzisz że jesteś jakiś lepszy?

1357814323.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...