Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erdiana[PL][Dedyk]

Kinow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprostu to jest żałosne, powtarzam po raz kolejny, co ma topka do tego??? jak ktos chce to i tak zagra. Najlepiej by było dla was zeby byl 250lvl na start z eq wybonowanym zeby sie nie meczyc.

Opublikowano

Ale pierw odpaliłem sam launcher i nie było to pobrałem te patchy v3 i v4 i nic, ale teraz pobrałem tego autopatcher zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Gdyby nie było tyle śmieci z painta to bym zagrał... Serwer ma słabe zabezpieczenia(strona)..

Jak by był to hard/medium bez 250lvl na 100% zagrało by więcej osób..

Nie zagram i nie polecam.

graphic.png

Opublikowano

Spatchowałem tym Waszym autopatcherem i dalej nie widze...

Edit

Jak nawet wybiore postać i idzie już pasek to wywal błąd znaki zapytania i metek się wyłacza ;] To chyba nie zagram, bo clienta nie bd pobieral ;p

Opublikowano

Irytują mnie odpowiedzi, dlaczego nie zagracie. Po co wy wgl spamujecie ?

Nie zagram bo topk, zostawcie to dla siebie albo że stary. Człowieku, nie chcesz nie graj.

Rozumiem, że odtrąca Cię powiedzmy, bugi albo coś. A to topka o ja pier..

Opublikowano

Wiem jaki jest bo gram od poczatku. Mam Kinow albo pisz do mojego brata Kinek . I bardzo mi sie podoba ? Ale jak cos jest nie tak to napisz na pw to powiem adminowi

Opublikowano

Jak ktos ma abs to nieleci na kilka hitow chyba ze ty padasz jak mucha to niemoja wina. Inni gracze nienarzekaja tylko ty. Jak nieodpowiada ci to niegraj niezmuszam. Jak dla mnie to zajebisty serwer. :$:$:-)

Opublikowano

Serwer nie w moim typie ale muszę się wypowiedzieć. Od razu rzuca się w oczy fakt, że nie widać ile mamy pkt. statusu nie wspomnę o zbrojach czy o nie polskiej nazwie map.

Opublikowano

Polecam server. Bardzo łatwo wbic 90lvl (300min).

Moj nick: XarxeS

Królestwo: Shinsoo

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

Opublikowano

Server typu - "Nie graj bez ISu bo i tak będziesz zerem".

Aha i jest jeszcze bug "x2 magia w zbroi", więc jeżeli ktoś chce tutaj pograć szamanem lub surą to z góry może sobie ten server odpuścić, chyba że lubi dostawać skillami po 10k a samemu bić po 2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...