Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy sprzedać trute

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały dylemat mam 80 lvl surke wp i robie ją powoli pod strone pvp ale chcę nadal expić i wbijać lvle i dropić kamyczki duchowe w red lesie, i mam trytka +1 kd +4 pod klasy 5% lud 8 inta 5% przeszywka 10% misty 20% zwierzaki i trute +8 sr 24% Kd +4 do expa i zastanawiam sie czy nie selnac truty i nie kupić sobie jakiegoś itemka pod pvp np wisior z lez +9 i czy dam rade lać trytkiem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jezeli masz fundusze na bron do pvp to radze Ci selnac trutke, bo bron do pvp bedzie praktycznie rownie wydajna jak ta trutka + kupisz sobie item do pvp.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

A ja Ci radze zostaw sobie trute bedziesz mial czym zarabiac na eq pvp. Skoro jak mowisz bedziesz jeszcze expil to pewnie do jakiegos 86/87 lvla. W tym czasie spokojnie zarobisz na eq pvp bo zejdzie Ci ok. 2miechow lub dluzej zeby dobic ten lvl a przy okazji troche zarobic w dt na kd.

Trytek +1 jest na 100% gorszy do pve od tej Twojej truty. Ale zrobisz jak zechcesz.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Zostaw sobie taka broń zawsze się przyda ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Chcesz expić/dropić trytonem?o.O Sprzedaj tą trute i kup +0/6 37sr+ i jak zarobisz to ją podciągnij do 8/9. Nigdy nie rób pierwsze eq do pvp, ponieważ potem nie będziesz miał jak zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...