Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacina sie i mnie wywala...

BakusLS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa problemy:

Pierwszy- Gram Gram i nagle sie pojawiaja takie scin na jedna-dwie sekundy co cztery sekundy. Gram na minecraftcie oryginalnym z Minecraft.net kupionym i na grafice Fency. Na Fast tez probowalem lecz nic nie pomoglo...

Drugi- Na serwerze Multiplayer pogram z 5-10 minut i mi sie zamyka minecraft i tak co 10 minut. Co moze byc tego przyczyna?

Czy zainstalowac najnowsza Jave i najnowsza wtyczke Adobe Flash Player?

Dam Plusika :D

Opublikowano

Tak, spróbuj zainstalować najnowszą javę.

Możliwą przyczyną może być też kończący się ram, przez to zaczynają sie lagi, po czym gra się włącza.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Net famework 4.0 se sciągnij i Service packa .. Jak masz jakieś wątpliwości,czyli masz słabego kompa to opisz może w czymś innym problem ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

no to parametry mojego komputera:

Karta Graficzna Nvidia GeForce 7600 GT

1gb albo 512mb RAM-u

Procesora niestety nie znam :/

A jak powiekszyc pamiec RAM?

Mozecie mi podac jakis program do powiekszenia RAM-u bo slyszalem ze owy jest :-)

Opublikowano

Mozecie mi podac jakis

program

do powiekszenia RAM-u bo slyszalem ze owy jest :-)

Nie ma takiego programu.Ram to mała kosteczka którą możemy dokupić w każdym sklepie komputerowym

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Takie coś zobacz

http://www.ceneo.pl/11308225?se=mH0M6Ac32lSS2a88FJRz0D_H4ZjbMHZt&gclid=CKOI0OyT7K0CFaEntAodNy1j5A

Poszperaj w necie, dużo tego.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

a jesli to zamontuje do mojego "kalkulatora" to przestanie sie tak dziac? Czy wystarczy ze zainstaluje jave i adobe?

Opublikowano

Polecam jeszcze zainstalowanie modu do minecraft OptiFine oraz przestań grać na fancy. Zmień jeszcze render distance na normal/short co przyśpieszy tobie fps'y. Ostatecznością jest używanie texture packow 4x4.

ePc0b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...