Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieaktywność

Nadurs95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem: przed wakacjami skończyłem (myślałem że na trwałe) moją przygodę z RoMem ponieważ nie miałem z kim grać. Ostatnio w klasie znalazłem kilku takich co też chętnie zagrają. Czy konto, na które nie wchodziłem długo zostaje zablokowane ? A jeśli tak to czy istnieje możliwość odblokowania go ?

1270509958.png
Opublikowano

Konto nie zostaje zablokowane po dłuższej nie obecności, ale zostają skasowane postacie. Zablokować konto można jedynie na stronie frogstera poprzez wpisanie kilka razy nieprawidłowego hasła.

Opublikowano

-Konto może zostać zablokowane w przypadku używania nieodpowiedniego oprogramowania w stosunku do gry czyli innymi słowy hacki

-Konto może zostać zablokowane w przypadku pięciokrotnego błędnego wpisania hasła.

-Konto może zostać usunięte na stronie frogstera przez gracza.

-I nie zgadzam się z kolegą powyżej ze postacie zostają usunięte.Podobnie jak frogster buntuje się kiedy gracze sprzedają swoje konta tak samo nie legalne jest usuwanie postaci czyli czasu

poświęconego przez graczy.Takie postępowanie to przywłaszczenie lub po prostu kradzież.Postać może zostać usunięta jedynie przez samego użytkownika.

W razie pytać szeptać.

A temat uważam za zakończony.

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...