Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ticket

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie wysłałem dzisiaj ticketa żeby odblokowali mi konto i mam pytanie ile muszę czekać żeby mi odpowiedzieli mam Premium Silver i nigdy nie hackowałem za odp daje lajki

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Prawidłowo koło 24h ale teraz to albo wcale albo koło 3 dni lub tygodnia . Ja też dostałem bana i nawet nie pisałem ticketa bo i tak nie odbanują a nie hackowałem,

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

@up szybszy -> Odpisują do 48H, około 2-3 dni.

Nigdy Ci nie odbanują tego konta, nie masz co się z nimi bawić :)

Nie obchodzi ich czy masz silvera czy nie masz.

Jeżeli dostałeś bana, musiałeś używać hacków, nawet kiedyś chwilę.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Tzn że już nigdy mi nie odbanują ?? a może to pomyłka ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

@UP

Zawsze warto skontaktować się w takiej sprawie z Supportem.

Może jednak ci się uda :)

Warto spróbować. Może jednak coś im się pomyliło :)

Poczekaj na odpowiedź. W razie czego pytaj dalej ..

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

@up dzięki spróbuje jak zadziała masz like

@topic teraz to banują byle kogo zamiast hackerów to ludzi którzy grają spokojnie i którzy nie ruszyli nawet hacka a powini ci odpisać w przeciągu kilku kilkunastu dni albo załóż nowe konto na czas zbanowania tamtego ja tak zrobiłem i jest ok :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ja jak prosiłem o unbana po wcześniejszych all banach to pisałem im kiedyś, że gram w tą gre ponad 3 lata, wydałem dużo kasy, nie gram na chackach i itp. Że lubię ta grę i wgl i jak widać pomogło hahahah Ale i tak sprzedałem konto bo wiedziałem, że będą takie sytuacje że będą banować.

Opublikowano

Ja jak prosiłem o unbana po wcześniejszych all banach to pisałem im kiedyś, że gram w tą gre ponad 3 lata, wydałem dużo kasy, nie gram na chackach i itp. Że lubię ta grę i wgl i jak widać pomogło hahahah Ale i tak sprzedałem konto bo wiedziałem, że będą takie sytuacje że będą banować.

A byś napisał mi po angielsku tak jak ty im wysyłałeś?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

@Up: Ale on wyraźniej napisał że chce ticketa z prośbą o unbana -.-

Tutaj masz wzory ticketów:

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

Opublikowano

@up jasne wysłałem Ci na PW :) Lecz wysłałem Ci ticketa o przywrócenie lvl-a. Bo o unbana nie mogłem znaleźć ale ten ticket też pomógł i wystarczy zmienić parę słówek :D

Czyli na drugim koncie dali ci ten lvl co miałeś na tamtym koncie ? Możesz też wysłać mi pw jak byś chciał ;D Wzór tego ticketa oczywiście łap like

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

@Up: Źle go zrozumiałeś. On tylko nie mógł znaleźć wzoru na unbana i dał mu na przywrócenie lvl. I ma on sobie parę słówek pozmieniać. Za żadne skarby na innym koncie Ci lvlu z innego nie dadzą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...