Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do DO...

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dawno juz nie gralem w dark orbit i myslalem o powrocie do gry.

Wczesniej cisnalem na biobocie (2.1.4).

Czy istnieje jakis nowy, lepszy bot od niego?

Wiem ze istnieje kBot ale nie mam ochoty za niego placic, co do ibota to nie czytalem o nim za wiele i nie wiem czy jest platny/lepszy.

W ogole... istnieje jeszcze biobot? Jezeli tak to podeslijcie stronke na privie lub tutaj (jezeli moderator na to zezwala) bo na kompie mam tylko 2.1.4

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Wielkie dzięki. Czyli teraz żeby jechać na bocie trzeba miec wykupionego bota...

No dobra, a jak z banami? Na biobocie lecialy czesto, co z ibotem / pbdo / kbotem?

Kbot byl niewykrywalny, nie wiem jak teraz. Jeszcze jakbys mogl podac przyblizone ceny wszystkich tych 3 botow, a narazie wyprobuje pbdo.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

najlepiej kbot, ibot bardzo dużo kosztuje, na pół roku około 200zł wychodzi na PLNy, kbot nogg koło 30zł, kbot gg ponad 50

każdy bot jest tak samo wykrywalny, co tydzień są kontrole, wczoraj topowi z pl3 poszli z top10 do top100, kbot pbdo i ibot w takim samym stopniu są wykrywalne, trzeba z głową botować ;)

@edit

pbdo 110zł u polskich dealerów nie wiem jak na oficjalnej stronie, chyba koło ponad 80zł

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...