Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowe bronie

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bernhardt's Blowlamp i Faust's Panzercutter dwie nowe bronie, a pytanie brzmi na jaką klasę i jako co ta broń występuje (np shotgun czy gun)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Royal Kaganek Bernhardta, a National Pancerny Przecinak Fausta . Te bronie , podajże nowa bazuka . Bazuka na Gunnera , lecz Kaganek i Przecinak powinny być na każdą klasę . @Up , Googluś wgl. ta broń nie jest do GP , lecz jak sama nazwa Ang. broni to jest do Pojazdów .

Opublikowano

Royal Kaganek Bernhardta, a National Pancerny Przecinak Fausta . Te bronie , podajże nowa bazuka . Bazuka na Gunnera , lecz Kaganek i Przecinak powinny być na każdą klasę . @Up , Googluś wgl. ta broń nie jest do GP , lecz jak sama nazwa Ang. broni to jest do Pojazdów .

1. Nie jesteśmy ślepi, toteż daruj sobie czcionkę 18.

2. Nic nie zrozumiałem, jednak popatrz na 1 post i tytuł filmu.

3. Nie służy do tylko i wyłącznie do niszczenia pojazdów.

Opublikowano

Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie wygloąda na gówno....

Może.... jednak dla commandosa by się nadało choć już tak i siak lepszy granatnik :P

Opublikowano

Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie wygloąda na gówno....

Może.... jednak dla commandosa by się nadało choć już tak i siak lepszy granatnik :P

Jak każda broń po uber/super, no jeszcze z bc2 ujdą.

Na mando zdecydowanie lepiej sprawuje się granatnik, oczywiście tą nową bronią można praktycznie w sekundy zniszczyć czołg. Zobaczymy ile to cudo będzie ostatecznie kosztować.

Opublikowano

Ja piepsze a już myślałem ze dla mando ale by się na full speedzie rozpier ... ale coś mnie zdziwiło czemu nie ma tego w claw ... a dla mando jakaś lipna spluwa ehh.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ja piepsze a już myślałem ze dla mando ale by się na full speedzie rozpier ... ale coś mnie zdziwiło czemu nie ma tego w claw ... a dla mando jakaś lipna spluwa ehh.

nie było jej w claw, nie znamy wogóle jej parametrów...

jeśli będzie miała np. z 10 strzałów, szybkostrzelna i bedzie nawalać po 15 to czołgi leżą....... i to z daleka

pewnie tak nie będzie, tylko daję przykład

Opublikowano

To moim zdaniem będzie wooolna broń ale sporo zabierająca np 30, kryt 40.

Coś jak M82A1 Barett :)

Najbardziej z tych trzech podoba mi się Stinger :)

Aczkolwiek myślę że nie będzie on bardzo przydatny jak i reszta z tych broni(chyba że ktoś lubi vehicle maps) i być może dadzą je w jakiejś niższej cenie :)

Opublikowano

"Broń przeciwczołgowa

Czas wyrównać szanse

komandosów z tymi

cholernymi czołgami"

Czyli będzie dla komandosów.

Właściwie patrząc na opisy, każda postać będzie miała swoją nową broń.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Diego mój kolega dostał ją na 1 dzień i osobiście testowałem wali dużo, na jednym przeładowaniu z 3 czołg na oko . Dmg jak dla mnie ładne , ponieważ wali b szybko . a i jak by ktoś nie wiedział ma 120 "amuny"

Opublikowano

Diego mój kolega dostał ją na 1 dzień i osobiście testowałem wali dużo, na jednym przeładowaniu z 3 czołg na oko . Dmg jak dla mnie ładne , ponieważ wali b szybko . a i jak by ktoś nie wiedział ma 120 "amuny"

Co do samej broni to się zgadzam, może to mieć sens. Gorzej, jak ludzie zaczną wymyślać chore buildy z nowymi broniami. Amunicję widać na filmie 2:20.

Opublikowano

A i jeżeli mogę coś jeszcze dodać , wg mnie ta broń nie ma sensu dla soldiera i gunnera . Czemu ? Ponieważ od soldka czołgi uciekają i rozwalą nas strzałami , nie ma szans ich dogonić . Dla gunnera to on już ma lepszą broń . bazookę jak dla mnie lepsza . A najlepiej było by dla mando , na kryciu się z boku skrada , i włącza speeda i czołg nie ma szan uciec . Tyle ode mnie . Taka broń dla solka jak dla mnie bez sensu .

Opublikowano

@Ghost

Tu nie tylko chodzi o tanki. Dodatkowo gunnner ma już 3 rodzaje broni, GL, DF i Bazookę, raczej nikomu nie będzie przeszkadzało gdy dostanie jeszcze jedną. Na soldzie zanim tank odjedzie, zdążysz go blasnąć i się schować. Sold nigdy nie był od niszczenia pojazdów. Najlepiej ta broń będzie się sprawować na mando, aczkolwiek jak widać na filmie, będzie jeszcze jedna w formie snajperki. Zobaczymy jak to będzie.

W plikach znajdują się jeszcze inne rzeczy:

dla Soldierów:

Faust's Panzercutter - Pancerny Przecinak Fausta

Bernhardt's Blowlamp - Kaganek Bernhardta

info:Dzięki mocy pozwalającej na stopienie najtwardszej stali, narzędzie to stanowi zabójczą broń na krótki dystans

dla Gunnerów:

Albert's Anti-Air Arrow - Przeciwlotnicza Strzała Alberta

Sam's SAM - Pocisk Ziemia-Powietrze Sama

info:Wyrzutnia rakiet kierowanych. Przestworza przestały być bezpieczne.

dla Commando:

Panzerhunter 39 - Panzerniszczyciel 39

Mk1 Bad Boy - Mk1 "Łobuz"

info:Ten ciężki karabin snajperski nadaje się zarówno na piechotę, jak i ciężki sprzęt, ale pamiętaj, aby dokładnie wycelować - pudło może cię drogo kosztować.

Możliwe, że dla wszystkich:

Amazon MGL 140

D2D MGL 140

GamersGate MGL 140

Gamestop MGL 140

Amazon M32 MGL

D2D M32 MGL

GamersGate M32 MGL

Gamestop M32 MGL

info:Ten nieporęczny granatnik doskonale nadaje się do obszarowego wyniszczenia piechoty.

Opublikowano

Googluś przez dzień testowania broni moge stwierdzić , iz nikt nie próbował mnie przejechać gdy trzymałem tą broń , raczej każdy uciekał i dedał mnie strzałami .

@Ghost

Tu nie tylko chodzi o tanki.

A o co ?>

@Ghost

Sold nigdy nie był od niszczenia pojazdów.

Hmm no nie był , ale czy te bronie nie są żeby to zmienić ?

Opublikowano

O jeepy na Road Blocku, o startujące samoloty na SS2.

Nawet o samych ludzi, widziałem, że wchodzą niezłe krytyki. Troszkę się boje o dual knife z tym czymś.

Nie zmienić a zniszczyć. O ile Bernhardt's Blowlamp i Faust's Panzercutter ujdą, to bazooki, które same lecą w cel mnie przerażają.

Opublikowano

Kto by tym jeepy rozwalał .Co do samolotów to nie testowałem ale wole wsiąść do czołgu i ich rozwalać ;) A ganianie z tym przeciw ludziom jest głupie , mando cię zetnie , soldier odrzuci i wiadomo , a gunner ucieknie . A co do nowej bazooki też się boję , lubię bardzo latać samolotem , ale jak byle knyp z kasą ma mnie zdjąć nie robiąc nic , wydaje mi się to trochę głupie . Ale też myślę że dużo osób nie zdecyduje się na tą broń , ponieważ bazooka podstawowa jest bardzo potrzebna .

Opublikowano

Nawet nie wiesz, jak jeepy potrafią denerwować, jak ktoś ma misję vehicle.

Skąd przekonanie, że mando tylko biega z knife'em ? Ja na swoim mando wgl nie używam i właśnie dlatego to napisałem. Może służyć do obrony własnej czy też szybkiego zabicia przeciwnika. GL nie zabijesz szybko, tym owszem.

Ta nowa bazooka może zastąpić starą, jej naboje lecą normalnie, prosto. Dopiero po nacelowaniu w okolice pojazdu zaczyna "świrować".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...