Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD Hack by Killer Deluxe 4Story PL

Dawid333222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dalbys instrukcje jak tego H@cka uruchamiac itp ze wiesz co 1 co 2 ? Ten H@ck nie dziala albo dziala ale sie go uruchomic nie da czeba sie rejestrowac cos takiego

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi Hack nie działa.

1wypakowywóje

2włączam hacka następnie 4story i wyskakoje mipost-501472-0-90139300-1331498530.png i dalej odpalam 4story 2raz i nic dalej to samo.

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-501472-0-31890400-1331498389.png

post-501472-0-90139300-1331498530.png

Opublikowano

Działa nadal nie piszcie że nie dziala tylko że nie potraficie włączyć i poproszę nie zamykac tematu. A co do tego okienka to włączasz hacka i czekasz aż ci sie pokaże okienko potem wlaczasz 4Story i powino ci sie zmienic okno.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Na samym dole.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

a ja mam problem ściągnołem włączyłem 4story naciskam HWID i tu mam się zalogowac ale jak tworze konto to mam problem wyskakuje mi coś takiego po rejestracji Invalid Referrer Specified help!

dobra już sie zarejestrowałem ale niewiem gdzie to wkleić niech któś da screena albo filmik nakręci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, kiedy chce się zalogowac to pokazuje mi się komunikat:" z powodu błędu w sieci, zostało odcięte połączenie z serverem" dzieje siętak tylko wtedy kiedy mam włączonego hacka.

Pomożecie?!

Opublikowano

Witam, ja od wczoraj mam pewien problem gry uruchamiam gre normalnie odpala sie i nei ma problemu ale gdy włacze KDi hack sie odpala klikam conect wyskakuje logo hackshield tej tarczy (nie wiem jak sie to pisze) i nie wczytuje do konca idzie kawalek i nagle znika i hack i tarcza i gra sie nie odpala. ma ktos taki problem? prosze o kontakt jezeli wieceie o co chodzi gg:

42591905 bede wdzieczny

Opublikowano

No właśnie nie wiem co się stało, od wczoraj mi nie działa, nie dawno był jakiś update i jest do ściągnięcia nowa wersja hacka, ale on także nie działa, nie wykrywa mi thanks wogóle, możliwe że już nie będzie działał do patcha. Wie ktoś coś więcej? Komuś działa?

Opublikowano

Od czasu do czasu wyskoczy " bariera wykryła szkodliwe oprogramowanie" ale jak włączam następnym razem to normalnie działa ;]

1.wlączam hacka ;]

2.odpalam 4story i działa ;]

Nie wiem co ty masz z tym hackiem ale ja sam od kolegi instrukcje obsługi dostałem więc bardziej ci nie moge pomóc ;/...

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Hmm widzę że ty masz jeszcze starą wersje hacka, ja mam nową ale obie mi nie działają i raczej przyczyną nie jest hack jako program tylko poprostu ciągle mi wyskakuje że nie dałem thanks na stronie hacka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...