Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi?

MrKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. z Rok temu grałem w wr, i były lagi, nie tylko ja je miałem, ogólnie cos z serwerami.

I mam do was pytanko, czy nadal są, czy już nie? Bo chętnie bym sobie wrócił do tej gry.

++

dobra namówiliscie mnie, macie po +.

Do zamknięcia.

++

Opublikowano

Lagi niestety zawsze będą ale nic nie da się zrobić. Po konserwacji serwerów jest dużo lepiej ale są one robione ok 2 razy na miesiąc.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ostatnio ( jakiś tydzień temu) została przeprowadzona konserwacja serwerów, po której (o dziwo) lagi zniknęły.

Jak na razie, gra się dosyć komfortowo - brak lagów, mało hakerów.

Także spokojnie możesz wracać.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ja tam lagów nigdy nie miałem, nie mam i mam nadzieję że mieć nie będę. To bardziej zależy od szybkości Twojego łącza. Ale jeśli by patrzeć ogólnie, to troszkę grę zoptymalizowali :P

Opublikowano

Ja tak samo ja Namess nigdy nie miałem lagów nawet jak coś pobierałem i tak nie miałem a Combat Arms to szajs :P

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@ 2Up Całkowita Racja . Gra została zoptymalizowana na bardzo wysokim poziomie . Od Tygodnia , po tej konserwacji serwerów , nie widziałem ani jednego hackera , i gra chodzi bardzo płynnie bez żadnych wspomagaczy , ping waha się pomiędzy 30-45 / 4mb's. Więc wracaj kolego :) Przed konserwacją przy 4mb's miałem potworne lagi :(

test_n10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...