Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Online EU [Cheat Engine]

26432643

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne, myślę że się przyda. Lajk.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Napisałem Ci na pw.

Moja opinia, też posiadam hacki na eu ale nikomu ich nie daje. Bo dzieciarnia się zleci i będzie po hakach bo zablokują.. Temat jest bez sensu. Chyba że chcesz żeby zaraz all nie działało. Już to próbowałem a po zatym to jest casttime...

Kappa.

Opublikowano

może małe sprostowania

1. Adres który zostaje zmieniamy value na 1 i zamrażamy

2. tego nie patchną bo jest to związane ściśle z silnikiem gry mogą jedynie ograniczyć skutki działania tego hacku

3. Deg po co się spinać żeby obejść Gej Guarda na Eu trzeba bypassu a że zwyczajne usunięcie Game guarda nie działa bo wykorzystuje on technologie "bicia serca" myśle że nieprędko emulowany game guard trafi do sekcji download.

4. Na Eu będzie to powodować DC i po 3x DC z error code 6 wysyłany jest info do bazy danej i dostajesz auto bana :>

Miłej zabawy
:D

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

Opublikowano

Napisałem Ci na pw.

Moja opinia, też posiadam hacki na eu ale nikomu ich nie daje. Bo dzieciarnia się zleci i będzie po hakach bo zablokują.. Temat jest bez sensu. Chyba że chcesz żeby zaraz all nie działało. Już to próbowałem a po zatym to jest casttime...

makinczy tego nie da rady patchnac :) a pozatym gdzie nie wpiszesz to to jest w necie :)

może małe sprostowania

1. Adres który zostaje zmieniamy value na 1 i zamrażamy

2. tego nie patchną bo jest to związane ściśle z silnikiem gry mogą jedynie ograniczyć skutki działania tego hacku

3. Deg po co się spinać żeby obejść Gej Guarda na Eu trzeba bypassu a że zwyczajne usunięcie Game guarda nie działa bo wykorzystuje on technologie "bicia serca" myśle że nieprędko emulowany game guard trafi do sekcji download.

4. Na Eu będzie to powodować DC i po 3x DC z error code 6 wysyłany jest info do bazy danej i dostajesz auto bana :>

Miłej zabawy
:D

Na win 7 64 nie dziala gameguard do konca wiec wiesz :) nie widzi 64 bitowych programow w tym CE 64 ;p robisz co chcesz bez obawy tylko trzeba uwazac zeby sie nie wbic na liste

CE jest juz zablokowany i wykrywalny ale pod 64 bitowym systemem dziala i jest niewykrywalny bana jedynie mozesz dostac jak 60 lvl wbijesz sie na liste to juz wiesz :)

zaw0r3k : uzywam to juz od bardzo dlugiego czasu dostaje bez przerwy DC i bana nie dostalem:)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...