Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenia+gratis

QBA_96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz znac ip serw......Wiem jak sprawdzic, ale nie wiem, ktore to ktore xD.....Wchodzisz przez wiersz polecen, ale nie ebde mowil, bo bedzie zle ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jak kur** odplić ten program bez błędów, omfg jaki żal temat założył tylko żeby pisać "Brawo". A pomuc nie chce Pff..

@edit

wiedział jak wziąść ip to sie go proszą a on nie opisuje, to poco temat zakładał omfg... (tylko żeby smaku narobić?)

HeLLo 0.o

KOLOROFEŻYCE

D A J5 ZA POMOC

Opublikowano

Proxifier 2.7

ja pomogłem ci, teraz ty mi pomuż

@edit

tu masz download:

hxxp://www.brothersoft.com/proxifier-download-31152.html

xx = tt

HeLLo 0.o

KOLOROFEŻYCE

D A J5 ZA POMOC

Opublikowano

Spoko, ulomny nie jestem ^^.........Tylko podawali dosyc inne nazwy.....Masz 5*, zobaczymy co z tego bedzie.......

edit@

Udalo sie, pierwsze spolszczenie xD......Co do sprawdzania ip, napewno mozna inaczej..Pozniej sie pobawie ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec jaki port mam wpisac ?? w instrukcji pisze ze zostawiamy ale mi sie w porcie nic sie wyswietla..

@edit problem rozwiazany..ale z jednego rozwiazanego zrobil sie kolejny

zrobilem to spolszczenie wkleilem do niepatchowanego metina ale wyskakuje blad laczania z serverem..wie ktos moze dlaczego ?

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...