Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug SMS

ExodieeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda że jest bug na sms?

Słyszałem że na innych stronach coś o tym gadali.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

że za drugiego sms'a tego za 7,45 dostaje się 2x więcej boostów czyli 9tys sądze że to FAKE ale nie wiem chce się upewnić ;p

ATL POWER !

Opublikowano

Tez o tym słyszałem. Podobno to prawda, ale nie jestem pewien na 100%. Nie warto próbować póki się nie wie na pewno. Czy ktoś wysłał te sms i mu doszło tyle boostów?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

też słyszałem o tym, podobno działa że dostaje się 2 kody zwrotne czy coś takiego.

Ja kupuje przelewem, za 1 razem kupiłem 17,500 boostow to dostałem normalnie,

za drugim razem otrzymałem 30,500 boostów. nie wiem czy to bug czy promocja...

Opublikowano

Tak btw. jest to celowe zagranie EAgames.

Jako że 8.000 boostów sms kosztuje 3x więcej niż 50.000 przelewem,

EA postanowiło wysyłać po 2 smsy, żeby choć trochę zminimalizować straty przelewu do sms.

A w usłudze pośredniczej sms nie tak łatwo zmienić ceny sms więc nie pieprzą sie z tym

tylko podwójne kody wysyłają i tyle.

Opublikowano

Coś jest nie tak chyba albo jakaś promocja :D

Przy 3k boostów na stronce pisze 6 USD czyli na oko 19zł a jak wybrałem paypal to mi przeliczyło że 1,15zł i kupiłem razem 6k boostów za 2zł i 30 groszy LOL

(dodało do gry i normalnie działają, nawet kupiłem body kit)

Coś chyba jest zjebane ;p

Opublikowano

Wyjaśnione juz jest: jednak to prawda! Teraz bez sensu są wbijane posty. Do zamknięcia???

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja wysłałem dwa razy, lecz nie pod rząd. W ogóle jakie 2 kody zwrotne? Nie ma takiej możliwości, nie wiem o czym wy myślicie, normalnie dostajemy 9000boost za 2 sms'y.

Jeżeli ktoś chce to mu dam Screeny z potwierdzeniem transakcji.

lownfast

Opublikowano

Nie chce tutaj siać paniki ale jeden kolega z NFS world mi powiedział, że te tanie boost to znikają po 2 tygodniach i wszystko co było za nie kupione.. Ja sam kupiłem 50k za 11.25 złotych. Z tego co mi mówił to gdzieś na kanadyjskim forum wyczytał, że to celowe zagranie EA oraz, że tak już zrobiono w kanadzie i innych krajach i teraz to ma być u nas. Wie ktoś coś więcej? Ja mam te boost od zeszłego piątku i nie chciałbym stracić tego wszystkiego

Opublikowano

Kolego 2x @up

EA kasę dostało i nie ma prawa cofnąć serva. Byłoby to naruszenie kodeksu prawnego. TO NIE PRAWDA, ZE COFNĄ SERVER

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czyli jakby wszystko zebrac do kupy to wynika z tego ze jak kupimy 1 sms za 4.5 tys boostów to tyle dostajemy, a jak KUPIMY DRUGI RAZ to dostajemy 200% czyli 9 tys boostów:)

Pomogłem??? daj +

Opublikowano

z Tego co wy tu pisaliście to już wiem o co chodzi wysyła się jednego sms za 7zł i się dostaje 4,5tys boostów jeśli wyślesz następnego to dostajesz 9 tys boostów czyli będzie razem 13,5 tys boostów;p

ATL POWER !

Opublikowano

Okej , wiem już na czym ten bug polega, Mój Kolega kupił 3x sms po 7 zł (z groszami:p) i dopiero przy trzecim sms dostał 4,5tys boostów czyli razem 18tys boostów :)

ATL POWER !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...