Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4S czy iPhone 4

MrUbuntu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluję wyboru, widać kto potrafi docenić dobry telefon (a plebs sobie krzyczy bo go nie stać :D). Folia dobra, polecam ci jeszcze oprawę gumowąna całą obudowę, około 50zł w sklepie apple'a

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja już pół roku mam iphone4 i od jakiegoś miesiąca do czynienia z 4s, i powiem ci że oprócz kilku bajerów np. siri, (nie jest po polskiemu), nie ma jakichś znaczących różnic między wydajnością, jakością ogólnie i jakością zdjęć i wideo. Ja sam czekam na 5teczkę, bo za prawde spodobał mi się sprzęt z jabłuszka :) Hope że będzie ci dobrze służył

Opublikowano

Wiecie co powiem wam, że dzisiaj rozmawiałem z bardzo miłą Panią na polskiej stronie apple i z ciekawości podczas rozmowy o iphonie 4S zapytałem o iphona 5 i powiedziała, że bardzo małe szanse są, ze w ogóle wyjdzie w tym roku :( A Co do 4 to na stronie apple jest tylko u gb co się kompletnie nie opłaca. A co do gumki to o którą Ci chodzi bo jest za 129 zł. A i jeszcze dowiedziałem się, że iphone 4S bardzo dużo korzysta z internetu - nie z wifi do wiekszosci aplikacji dlatego Pani kazał mi porozmawiać z operatorem i spróbować ustalić, że nieograniczony internet. Dlatego jutro ide do salonu się dowiedzieć i zamawiam :) A co do tych co tak źle piszą to po prostu też uważam że was na to nie stać, chybaże po prostu jesteście zwolennikami wolnego oprogramowania.

Opublikowano

miałem 4reczkę, ale strasznie się zacinała podczas np. przewracaniu stron z muzyką.

Duuuzo niepotrzebnych aplikacje które dodatkowo obciążają telefon.

Dodatkowo na początku nie nosilem go w kieszeni bo się bałem że się porysuje.. xD

Jakoś się stało że miałem szanse mieć htcka. Postanowiłem sprzedać iphona i kupić w mediamarkt tego htc i powiem szczerze że jestem bardziej zadowolony, i jest owiele tańszy.. 800zł a funkcje takie jak iphone.

Opublikowano

No tak ale htc jako tako nie przypadł mi do gustu. W zasadzie htc dorównuje iphonowi i jest bardziej wytrzymalszy ale mam już do apple trochę jak by to nazwać przywiązanie. Ale tutaj i tak dobre mam warunki 2 letnia gwarancja. A po za tym 4S ma nowy procesor i jest dużo szybszy więc nie powinno być problemów z przycinaniem się ;)

Opublikowano

Polecam zjailbreakować Iphone'a, wszystkie aplikacje masz za darmo a żadnego ryzyka przy owej "przeróbce nie ma.

Jak przerobisz (PW po tuty) to polecam gry:

-minecraft

-infinity blade

-shadowgun

-rayman 2 the great escape

-settlers IV (bezpośredni port z PC)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gdy zakupie nowy rower pomyślę nad kupnem iPhona ;) Kilka razy miałem styczność z jabłuszkiem i bardzo mi się spodobał.

Dokładaj i kupuj 4S ;)

Opublikowano

Poczekaj kilka lat na iPhona :D. Zdziwisz się jak miesiącami się zmienia. Aktualnie jest juz prototyp iPhona (nr?- nie wiem jaki to bedzie 5 czy 6 :D) Hologram.

Telefon posiada funkcje hologramu. Czyli ikony poza ekranem :O. Jedyna wada - nie potrafią jeszcze wyprodukować bateri, aby utrzymała ten system. Aktualna bateria wystarcza na 10min funkcjonowania telefonu.

Opublikowano

Dzięki chłopaki za podpwoiedzi. Ale wiesz co apropo iphona 5 to rozmawałem z Panią od apple i powiedziałą, że iphone 5 na 100% nie wyjdzie w tym roku. Ale zapowiada się ciekawie z tym hologramem. Ale i tak w 4S postarali się z Siri tylko szkoda, że nie zrobili tego w języku polskim :( A co do aplikacji co polecacie zainstalować na iphonie

Opublikowano

Ja przed chwilą byłem w plusie w sprawie internetu. I dołożyłęm pakiet internetowy za 15 zł a gdy zostanie wykorzytsane na szczęście nie zostanie wyłączony tylko zmniejszona szybkość

Opublikowano

iPhone już w drodze :) Mam jeszcze pytanie. Jak zrobić z kartą sim czy zanieść do jednego sprzedawcy telefonów i żeby mi ją przerobił na karte micro sim - ma specjalne użadzenie do wycinania czy mam iść do salonu plusa, czyli do mojego operatora?

Opublikowano

Czyli kolor czarny plus te folie co są na tej aukcjiw zestawie. Wielkie dzięki. Bardzo jesteś przydatny jeszcze się odeze w sprawie zdjecai blokady ;) ale to się poczeka co będize z tym acta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...