Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4S czy iPhone 4

MrUbuntu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Mam jedno pytanie. Co bardziej opłaca się kupić iphona 4 czy iphona 4S Czy wogóle się opłaca kupować nowszą wersję? Oczywiście za pomoc będą plusy.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz ty masz taką opinię ale proszę cię nie pisz bezsensownych postów. Ja zadałem pytanie czy iphone 4 czy iphone 4S a nie czy opłaca sie w ogóle kupować iphona ;)

Opublikowano

Wgl Iphona nie opłaca sie kupować bo to przereklamowane gówno.

Mowisz tak bo nawet nigdy go nie miales w rece. Nie wiesz, to nie gadaj.

@top

Kup iphona4, jest duzo tanszy, a jest prawie taki sam

;)

Opublikowano

jak cie stac to wez 4s bo jednak troche sie roznia, np system, aparat

Czy aby nie miały tego samego systemu-,-

4s - 2-rdzeniowy procsor , lepszy aparat , lepszy zasięg ( ma ma gdzie indziej ustawioną antenę - w "4" czasami zanika sygnał -,-)

Także 4s polecam ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mowisz tak bo nawet nigdy go nie miales w rece. Nie wiesz, to nie gadaj.

@top

Kup iphona4, jest duzo tanszy, a jest prawie taki sam

Ja mam 3G ale powiem Ci że to gówno tak jak lukalski mówi.

W chuj kasy, jest jakieś 2/3x droższy niż normalny telefon a nic takiego nadzwyczajnego w sobie nie ma.

@TOP

Jak już chcesz kase wydawać to wydaj troche więcej i kup tego 4S.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

SAMSUNG GALAXY S2 A NIE NOTE ALBO Iszity

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

BTW: Ja jestem ciekaw jakimi RACJONALNYMI powodami oprócz testów rzucania o podłogę ludzie popierają tzw. "I-shitowość". Oczywiście poza faktem, że ich na niego nie stać...

TOPIC

Po głębszym zastanowiemiu, to bierz 4 zwykłą, wielkiej różnicy nie ma a tańszy.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Różnica jest ok. 300 400zl , wiec jak masz kaske na IPhone to dołóż pare stowek i kup sobie tego 4s. Jest szybszy, lepszy aparat itp. Ja osobiscie tez bd miał 4s na poczatku marca (jeee). Ogolnie wiekszosc osob jak @Up napisał twierdzi ze iphone to szit, bo nie maja na niego kasy i poprostu zazdroszcza :)

Opublikowano

BTW: Ja jestem ciekaw jakimi RACJONALNYMI powodami oprócz testów rzucania o podłogę ludzie popierają tzw. "I-shitowość". Oczywiście poza faktem, że ich na niego nie stać...

TOPIC

Po głębszym zastanowiemiu, to bierz 4 zwykłą, wielkiej różnicy nie ma a tańszy.

Rzeczywiście, 2x szybszy procesor i 5x szybszy układ graficzny to nie jest wielka różnica. TO, że można trzymać telefon w ręce i nie tracimy zasięgu to też nie jest wielka różnica.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Wgl Iphona nie opłaca sie kupować bo to przereklamowane gówno.

hahahahahaha gówno to twój ryj i pozdrawiam hejterze

Iphone 4 ma mój znajomy i ci powiem że przy włączeniu piosenki i grania w gre ma chwile przycięcia Ma czasem słaby zasięg

Iphone 4s ja mam na 30 dni testowania i ci powiem że rewelacja nie stać mnie na niego . Bateria długo trzyma zasięg mam wszędzie.

Nie widze zastrzeżeń bierz 4s jest lepszy no i oczywiście zagrasz we wszystko :)

Opublikowano

hahahahahaha gówno to twój ryj i pozdrawiam hejterze

Iphone 4 ma mój znajomy i ci powiem że przy włączeniu piosenki i grania w gre ma chwile przycięcia Ma czasem słaby zasięg

Iphone 4s ja mam na 30 dni testowania i ci powiem że rewelacja nie stać mnie na niego . Bateria długo trzyma zasięg mam wszędzie.

Nie widze zastrzeżeń bierz 4s jest lepszy no i oczywiście zagrasz we wszystko :)

Kurwa nie używaj słow ktorych nie rozumiesz gównixie, pod biurko, już!

@Do Autora tematu

Masz swojego ajfona. :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fdfrkNt0SRA 

Jesli cenisz sobie jakość nie kupuj syfu, jesli chcesz lansowac sie przed znajomymi, kup

Opublikowano

Dzisiaj wykorzystałem limit plusów ale jutro dodam resztę. A co do iphona to jeśli mówicie że to gówno i shit to poproszę o napisanie dlaczego tak uważacie bo na razie nie widzę żeby coś takiego się pokazało. Bo co do iphona 4 na stronie apple (do tej pory chyba najtaniej) z 8gb kartą pamięci cena wychodzi 2200 natomiast iphona 4S wychodzi 2700 z 16gb kartę pamięci to sam już nie wiem które się bardziej opłaca.

Opublikowano

przede wszystkim to iP4 odpada, bo mi zdarzało się, że dzwonka nie słyszałam.

Z muzyką tak samo, na głośniku nawet głośniej gra iphone 3G czy nokia sprzed 10 lat.

Jeszcze jak lubisz bawić się w modyfikacje na stronę androida.

Poszukaj sobie porównań 4S vs SGSII - nei masz nic do stracenia.

A do tego 8GB to jest nic, 16GB to też jest mało, jak na iPhone :P

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...