Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak kuponów na naprawe , i brak Premium ;(

CaseMoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam mały problem. Otóż niemam konta premium ani kuponów na naprawe a mam golca a niechce go stracic bo niepotrzebnie wydawalem kase na 15 x lf-3 a jak zniszczą to ja już chyba nie nazbieram na golca .

POMÓŻCIE !

//brak prefiksu /Q

Opublikowano

Siema mam mały problem. Otóż niemam konta premium ani kuponów na naprawe a mam golca a niechce go stracic bo niepotrzebnie wydawalem kase na 15 x lf-3 a jak zniszczą to ja już chyba nie nazbieram na golca .

POMÓŻCIE !

po czterech dniach logowania masz kupon na naprawe

po czterech dniach logowania masz kupon na naprawę

Opublikowano

Lepiej już Ci wysłać SMS-a lub rozwiązać te ankiety.. Chyba że chcesz czekać :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Masz oferty w zakładce uridium. Trzeba wypełnić ankiety darmowe w "CASH FOR ACTION".

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

POMÓŻCIE !

//brak prefiksu /Q

Te 15 i tak wchodzi nawet do dronów. Tak dla scisłości , cóż to za trud uzbierac na golca ? omg ... ale w kazdym razie wypełniaj ankiety za uridum , znajdziesz je w zakładace uridum -> cash for action i zakładce Uridium w grze.

Opublikowano

Za logowanie przez 5 dni pod rząd dostajesz 1x energie i 200 uridium. Klikaj w energie i loguj się dziennie przez 3 dni, to uzbierasz 600 uri na naprawę ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Za logowanie przez 5 dni pod rząd dostajesz 1x energie i 200 uridium. Klikaj w energie i loguj się dziennie przez 3 dni, to uzbierasz 600 uri na naprawę ;)

Ja tak już jadę od 2 tyg... Co uzbieram urkę na naprawę lecę pobić alienki aby trochę jeszcze uzbierać i...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...