Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale punkty sp

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, to co daje ulepszenie karty ? Tylko te skrzydełka dla szpanu ?

Jak myślisz, widze że grasz magiem, jak zdobęde te punkty to jak je dawać ? Raczej pod exp narazie na takim małym lvl'u pewnie.Dzięki i pozdrawiam.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ulepszenia karty daje skrzydla i punkty sp z kazdym ulepszeniem dostaje sie ich wiecej. A co do rozdania pkt na tym red to HP/MP + ATAK w stosunku 1:1 + 1pkt ELEMENT.

70hs.png
Opublikowano

A co bys polecil dla warka, mam zamiar grac na nim w pozniejszych etapach ale takze robic pvp wiec only tank odpada.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Opublikowano

Tak tylko, że Ty polecasz dać 1 pkt w ele, jak jesteś taki pro w rozdawaniu pkt. to powiedz mi jaki ma sens dawanie pkt w atak na karcie maga innej niż dg, ofc pod expa, skoro pkt w atak zwiększają celność, i krytyczne które ofc mag potrzebuje i wykorzystuje. Nie nabijam sobie postów, napisałem tylko to dlatego, że wprowadzasz już ich w błąd. IMO nie opłaca się robić na magu buildu w att, poniżej 90 lvl. Istnieje coś takiego jak kalkulator sp gdzie widać jakie bony dostajesz na daną ilość pkt. http://www.nosworld.fr/cartes/simulateur.php. Jeśli już ktoś chce dawać w att na magu na małym lvl to nie więcej niż 30..

Opublikowano

Mateoś, jaki build byś polecił dla warka którym mam zamiar długooo grać i blade do pvp ?

kunshi.jpg

Opublikowano

Zależy pod co, jak pod pvp to ja bym inwestował głównie w hp, atak hm.. Powiem inaczej, wojownik ma średnie krytyczne a warek jest raczej postacią pod tanka, wiem, że mój kolega z pl`a na 90 lvl ma warka 1:2 att:hp z 1 pkt w element i 10 w defa dla samego bonu. Co do blade to 1:1 att:hp lub 20-30 hp i full atak. Pamiętaj byś na wszystkich kartach rozdał 1 pkt w element bo daje od razu bon. Wrócę jeszcze do warka na moment, ponieważ na pl`u jest wielu zwolenników tej karty do expa na a5 w pt z łucznikiem co się bardzo dobrze sprawdza. Tak więc lepszy, trafniejszy build moim zdaniem byłby pod tanka. Na wojowniku wcale nie chodzi o atak, widziałem poprzednie posty które mówiły, że lepiej dać w atak ponieważ bez niego mają mały dmg, IMO wojownik jest pierwszym ogniem, wspierany suportem ma wytrzymywać jak najdłużej.

Opublikowano

Tak tylko, że Ty polecasz dać 1 pkt w ele, jak jesteś taki pro w rozdawaniu pkt. to powiedz mi jaki ma sens dawanie pkt w atak na karcie maga innej niż dg, ofc pod expa, skoro pkt w atak zwiększają celność, i krytyczne które ofc mag potrzebuje i wykorzystuje. Nie nabijam sobie postów, napisałem tylko to dlatego, że wprowadzasz już ich w błąd. IMO nie opłaca się robić na magu buildu w att, poniżej 90 lvl. Istnieje coś takiego jak kalkulator sp gdzie widać jakie bony dostajesz na daną ilość pkt. http://www.nosworld..../simulateur.php. Jeśli już ktoś chce dawać w att na magu na małym lvl to nie więcej niż 30..

kto powiedzial ze jestem pro w rozdawaniu pkt?.. probuje jakos pomoc komus.

70hs.png
Opublikowano

Napisałem tak ponieważ piszesz jak rozdawać pkt. nie popierając tego niczym. Tak samo Twoje stwierdzenie o nabijaniu sobie postów przeze mnie. Mamy prawie tyle samo godzin przesiedzianych na forum, tyle, że ja więcej czytam niż pisze bzdur. Poza tematem powiem Ci tylko, że Twoje tematy są ściągnięte z oficjalnego forum/blogu nostale które są tylko dowodem na to, że to nie ja nabijam sobie bezmyślnie posty, tylko Ty. Jeśli chcesz dalej ciągnąć te kłótnie to przejdźmy na priv, nie bd zaśmiecał forum jakimiś bzdetami.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy taki building jest dobry dla Reda ? Pod Expa ?

30 w atak

30 punktów w hp/mp (By many starczyło)

Reszta element ?

A Holly Pod Expa/Rajd ?

20HP/MP

20Atak

Reszta Element

Można mieć 2 Karty SP Czyli 2 Holly?

Opublikowano

@Up

Na Redzie dawaj jak najwięcej w hp i mp, bo on dużo bije, więc nie ma sensu dawać w atak.

Daj w hp i element.

­

809131449509880369478.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja chcem powiedzieć że to nie jest TuT. TuT jest to temat w którym ty piszesz coś co innym pomoże a ty napisałeś coś w stylu tematu do dyskusji. Jak dla mnie admin niech zmieni tytuł i będzie git.

Nazwa sp : Ranger 70 +9

Ilość pkt: nie wiem, jest konserwacja. podam jak się skończy

Pod co? exp, do pvp mam sinka +11 a do lodu wk +11, ale najpierw muszę je założyć bo mam 13 job xD.

Mądrzysz się a i tak debilstwo napisałeś nie ma sp takiego jak ranger 70+9

tu chodziło konkretnie sp - ranger

i konkrety co do jednego sp a nie opisujesz swoją postać -,-

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...