Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting

Pacio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jaki hosting lepszy bo teraz mam gameserv ale tam nie ma dostępu do konsoli i ogólnie więc czy craftserve.pl ma konsole itp jak oceniacie craftserve??

Daj Minuuska ---

Opublikowano

Aktualnie posiadam prywatny serwer z kolegą (Craftserve.pl) Jest to dirt , do grania survival . Powiem ci szczerze , że lepszego hostingu nie widziałem ! Na dircie 0 lagów :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Craftserve jest bardzo dobrym hostingiem, polecam, ponieważ posiadałem tam już serwer i po prostu był to jeden z lepszych hostingów użytkowanych przeze mnie. ;)

Pomogłem Ci? Daj plus. Rozczarowałem Cię? Daj minus.

"Ludzi lubimy za ich zalety, kochamy pomimo ich wad… "

Kuba998pl

Opublikowano

Nikt z kolegów nie potwierdził, że tamte serwery maja konsole, wiec dla pewnosci powiem, ze tak, hosting ogolnie tez bardzo dobry, odpisuja max po 48h, ale zawsze pomagaja, polecam.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Nikt z kolegów nie potwierdził, że tamte serwery maja konsole, wiec dla pewnosci powiem, ze tak, hosting ogolnie tez bardzo dobry, odpisuja max po 48h, ale zawsze pomagaja, polecam.

Nie chcę się wtrącać, ale mi odpisali po 15 dniach.... Hosting jednym słowem jest chujowy. Co chwilę coś pada, mapa się uszkadza, częste restarty, w nocy wszystkie serwery przestają działać, admini nie odpisują na e-mail, ostatni raz ktoś z teamu na forum był w listopadzie. NIE POLECAM. I nie sugerujcie się serwerami skkf itd., ponieważ są one na całkiem innych maszynach i mają dołożone bardzo dużo RAM-u. Jak chcesz porządny serwer to wybierz SoRED.pl.

Opublikowano

Ja polecam mineserv.eu !

Testowałem i jest git miałem 20slotów poprosiłem o 10 i miałem 30 i nie było lagów !

Dodatkow jest promocja 30zł miesiąć !

Ja polecam mineserv.eu a craftserve.pl lipa !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...