Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyobrażam sobie żeby było tak jak w Crysis 2 + w stalkerze all wersje + jakaś zajebista plaga zombie !!@Down Dorian ZAJEBISCIE dostane zajebistą broń i bd w nich napierdalał !! :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Haha! xD

Wiecie co będzie za koniec świata? 26 stycznia podpisanie ACTA, wybuch protestów i zamieszek, w których będą ginąć miliony... szpitale nie wyrobią, a era będzie się kończyć.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Orkowie z Gothica plagi z Crysisa Creepery z Minecrafta a tto all to pestka ... A.C.T.A - Anti C ... coś tam coś tam ;P to jest zuooo

Szatan wĆelony

sygnaah.jpg
Opublikowano

ja na razie o koncu swiata nie mysle tylko o jebanym ACTA !! bo to kurwa przesada..

zajmuja sie jebanym acta jak drog nie ma w polsce !

a jak chodzi o koniec swiata

to wyskocza murzyny z szaf i rozpierdola caly swiat z cyganami xD

a tak na serio to pewnie wybuchy wulkanow deszcz asteroid w chuj wody slonca wszystkie te katastrofy naturalne czyli huragany tsunami i wgl . :)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

yyyyyyyyyyy............ Wielki meteor uderzy w ziemię lub jakieś wielkie Tsunami! Albo za atakują nas kosmici hahaha i zapanuje wielka zagłada!

Ale poniosła mnie trochę wyobraźnia :P

Opublikowano

No to prawda podpiszą to i będzie Koniec świata/1 Wojna Internetowa Dalej Anonymous !! :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kiedyś na discovery oglądałem dosyć ciekawy film, o meteorycie, który bodajże w 2027 ma zderzyć się z ziemią. Tak, tak sobie to wyobrażam.

bedzie ino acta wprowadza

Wszędzie musisz spamować o acta ? Myślisz, że Twój spam w tym temacie coś pomoże ? Nie, nikt nie słucha plebsu, bo nie ma wyborów. Zrobią co zechcą i tyle.

Opublikowano

Kiedyś na discovery oglądałem dosyć ciekawy film, o meteorycie, który bodajże w 2027 ma zderzyć się z ziemią. Tak, tak sobie to wyobrażam.

Wszędzie musisz spamować o acta ? Myślisz, że Twój spam w tym temacie coś pomoże ? Nie, nikt nie słucha plebsu, bo nie ma wyborów. Zrobią co zechcą i tyle.

i takie podejście polaków jest rząd robi co chce idź kurwa siedź w domu i nie wychodź i czekaj aż uderzy ten meteoryt w ziemie i patrz jak bedziesz miał paliwo po 8 zl litr bedziesz 50 lat robił na emeryture i dostaniesz 1000 zl internet bezie pod kontrolą największe centrum informacji i beziesz wiedział tyle co ci we wiadomościach powiedza na tvp 1 o 19.30 i idz kurwa głosuj na PO pis czy inne gówno

ja nie zamierzam tak patrzeć na to

Opublikowano

i takie podejście polaków jest rząd robi co chce idź kurwa siedź w domu i nie wychodź i czekaj aż uderzy ten meteoryt w ziemie i patrz jak bedziesz miał paliwo po 8 zl litr bedziesz 50 lat robił na emeryture i dostaniesz 1000 zl internet bezie pod kontrolą największe centrum informacji i beziesz wiedział tyle co ci we wiadomościach powiedza na tvp 1 o 19.30 i idz kurwa głosuj na PO pis czy inne gówno

ja nie zamierzam tak patrzeć na to

Gdybym teraz wyszedł, to pewnie straciłbym robotę. Jeżeli paliwo osiągnie 8 zł to będę jeździł rowerem, wyjdzie mi na zdrowie. Z moją emeryturą jakoś się nie martwię. Internet zawsze był pod kontrolą. Nie oglądam telewizji. Nie głosuję ani na PO ani na PiS, skoro wg Ciebie nie ma partii zasługującej na rządy, to co przykładny obywatel jak Ty powinien zrobić ? Urządzić drugą Grecję ? Tratować ludzi, zabijać w zamieszkach, palić samochody, niszczyć wszystko co akurat jest w zasięgu wzroku ?

Oczywiście, że nie, powienien pisać na mpcforum o acta.

Opublikowano

justin biber skoczy z okna a zalamane nastolatki zdemoluja swiat.

Albo najazd robodaronianów.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Gdybym teraz wyszedł, to pewnie straciłbym robotę. Jeżeli paliwo osiągnie 8 zł to będę jeździł rowerem, wyjdzie mi na zdrowie. Z moją emeryturą jakoś się nie martwię. Internet zawsze był pod kontrolą. Nie oglądam telewizji. Nie głosuję ani na PO ani na PiS, skoro wg Ciebie nie ma partii zasługującej na rządy, to co przykładny obywatel jak Ty powinien zrobić ? Urządzić drugą Grecję ? Tratować ludzi, zabijać w zamieszkach, palić samochody, niszczyć wszystko co akurat jest w zasięgu wzroku ?

Oczywiście, że nie, powienien pisać na mpcforum o acta.

bedziesz jeździł rowerem a żebyś se noge złamał

jeśli paliwo podrożeje do ponad 8 zł to wszystkie ceny pójdą do góry

Jest partia która zasługuje na rządy a chodźby np Korwina Mikke jedyny mówi prawde i w 100 % sie z nim zgadzam tylko że nawet go już w telewizji nie pokazują

Opublikowano

bedziesz jeździł rowerem a żebyś se noge złamał

jeśli paliwo podrożeje do ponad 8 zł to wszystkie ceny pójdą do góry

Jest partia która zasługuje na rządy a chodźby np Korwina Mikke jedyny mówi prawde i w 100 % sie z nim zgadzam tylko że nawet go już w telewizji nie pokazują

Nic nie straciłem, napisałem, że nie oglądam TV. Nie jestem ofermą, toteż na rowerze nie złamię nogi, prędzej stanie mi się coś z ręką, miło, że życzysz mi utraty zdrowia. Paliwo nie będzie kosztować 8 zł, chyba że 95, którego nie mam przyjemności używać. Wszystko podrożeje ? I tak drożeje.

Opublikowano

Nic nie straciłem, napisałem, że nie oglądam TV. Nie jestem ofermą, toteż na rowerze nie złamię nogi, prędzej stanie mi się coś z ręką, miło, że życzysz mi utraty zdrowia. Paliwo nie będzie kosztować 8 zł, chyba że 95, którego nie mam przyjemności używać. Wszystko podrożeje ? I tak drożeje.

PRZYPOMNĘ CI ŻE TUSK ZAPEWNIAŁ NAS ŻE PALIWO NIE PRZEJDZIE 5 ZŁ I CO ROK I JUŻ JEST 5.65 JAK SŁUCHAM TAICH JAK TY TO MI SIE RZYGAĆ CHCE

TO CO PROPONUJESZ MAM TERAZ PATRZEĆ NA TUSKA I CO IŚĆ I GO PRZEPROSIĆ ???

A CO TY W POLICJI ROBISZ ŻE SIĘ SWOJEJ EMERYTURY NIE BOISZ???

Opublikowano

U mad ?

Spokojnie, umiem czytać i nie musisz wciskać Caps Locka. Nie głosowałem na Tuska ani na Pis, już to pisałem. Pisząc "paliwo" ja widzę wszystkie rodzaje, nie tylko 95. Jak dla mnie może ono osiągnąć i jak pisałeś 8zł, mi to rybka. Czy ja napisałem o jakimś przepraszaniu ? Nie dodawaj sobie ideologi i nie wyolbrzymiaj. Nie ja a społeczeństwo wybrało, nie mam do siebie żalu, gdyż głosowałem na kogoś innego. Nie każę Ci na niego patrzeć, nie musisz go przepraszać, lecz czy pisanie tutaj o poglądach politycznych coś da ? Nie.

Rzygać ? Nie dramatyzuj.

@edit

Nie, nie pracuję w policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...