Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta][Dyskusja]Acta - za/przeciw

ar_turok

Jesteś za czy przeciw??  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. ACTA za , czy przeciw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzięki temu tematowi chciałem się dowiedzieć ile osób , z MPC jest za/przeciw Actom.

Proszę wyrażać swoje zdanie także w postach ;)

Moda proszę o nieusuwanie.

Moje Zdanie-

Ja jestem Za aktami , ponieważ ci , który mają internet 20kb/s (tak jak ja) Nie mogą sobie nic z neta ściągać typu jakiejś gry , czy nawet clienta... Sam launcher ściąga się przez 5min+.

Każdy powinien mieć równe szanse , nie wywyższać się :)

Tak brzmi moje zdanie

Pozdrawiam

Arek

Modki to dźiffki

Opublikowano

Jesteś idiotą skoro jestes za ... chyba mało o tym wiesz -,-.

Poczytaj troche co pisze w necie , pooglądaj FAKTY , wydarzenia , posłuchaj co mówią w radiu (np dzis)

Ja tez mam słabego neta , bo po przekroczeniu 3GB miesiecznie transfer spada tak ze piosenke sciągam 10 min.

Ale zawsze moge isc do kumpla zeby mi ściągnął -,-.

ogarnij sie i ten temat bo jest nie potrzebny

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ar_turok

Inteligent pokroju mpcforum. Czlowieku, a pomysl, ze kiedys pojdziesz do pracy i bedziesz mial o wiele lepszy sprzet !

Jak ja nie lubie egoistow..

Opublikowano

Nie wytrzymam pomyśl zamin coś napiszesz kurwa -.-

już chyba nie pobierzesz żadnego klienta jak ACTA wejdą bo zablokują pewnie takie strony jak mpcforum itp

Przeciw ;]

Opublikowano

Wyrok zapadł podpiszą, niestety :<

Koniec ery internetu, taka prawda.

ACTA polega kolego na tym że jak ściągniesz piosenkę idziesz do więziania lub grzywnę płacisz. Jak ACTA wejdzie w życie to pozostaną tylko serwery globalne metin2 ( .pl .us . sg itp.) Więc co tu płaczesz że launchera 5 minut ściągasz?( Teraz nic nie będziesz ściągać ;] )

Chcesz żeby było sprawiedliwiej tak ? Przez tą ACTA nic nie będzie można, wiele stron będzie zablokowanych jedną z nich ( Chyba, nie wiem na 100%) będzie YouTube.Com

JESTEM PRZECIW ! Ale ta ankieta i tak gówno za przeproszeniem da wyrok już dali ( To demokratyczny kraj a gdzie ta demokracja do jasnej cholery ? ! Były wybory VS ACTA ? NO NIE BYŁO.

Tyle mam do powiedzenia dziękuje dobranoc

Opublikowano

Wyrok zapadł podpiszą, niestety :<

Koniec ery internetu, taka prawda.

ACTA polega kolego na tym że jak ściągniesz piosenkę idziesz do więziania lub grzywnę płacisz. Jak ACTA wejdzie w życie to pozostaną tylko serwery globalne metin2 ( .pl .us . sg itp.) Więc co tu płaczesz że launchera 5 minut ściągasz?( Teraz nic nie będziesz ściągać ;] )

Chcesz żeby było sprawiedliwiej tak ? Przez tą ACTA nic nie będzie można, wiele stron będzie zablokowanych jedną z nich ( Chyba, nie wiem na 100%) będzie YouTube.Com

JESTEM PRZECIW ! Ale ta ankieta i tak gówno za przeproszeniem da wyrok już dali ( To demokratyczny kraj a gdzie ta demokracja do jasnej cholery ? ! Były wybory VS ACTA ? NO NIE BYŁO.

Tyle mam do powiedzenia dziękuje dobranoc

Nawet zdjecia na NK przy swoim samochodzie, telewizorze ani zastawionym stole nie bedziesz mogl przeslac, gdyz cos tam na nim znaczek firmowy posiadac moze

Opublikowano

@Up Nic.

@Topic

Jestem za. Powód podany przez autora tematu jest idiotyczny.

Jak byś płacił tyle co ja za mojego 50Mb/s to byś taki miał, ale płacisz

pewnie jakieś grosze twój problem. Internet dalej mogę wykorzystywać

do pobierania gierek ze steam ( Klucz w rosji kupiony, np. MW3 za 50zł ),

orginalnych i dalej mi się on przyda. Dodatkowo nie ma siły, aby YouTube

zostało zablokowane. Po prostu piosenki których autorzy nie życzą sobie publikacji

w filmach będą usunięte i tyle. Dodatkowo ACTA nie jest aż taka zła, a wasze

protesty i tak już nic w tej sprawie nie zmienią, ponieważ na 100% zostanie ona podpisana ;)

( I <3 Trolling )

Opublikowano

Już teraz mamy tak, że jak umieścisz film na youtube po jakimś czasie usuną ci muzykę, która łamie "prawa autorskie". To co? mam pisać maila do wytwórni z prośbą o udzielenie pozwolenia na użycie piosenki w 10-minutowym filmiku? :huh: . Ludzie jak to wejdzie w życie będzie jeszcze gorzej, Internet będzie można uznać praktycznie za upadły wynalazek. A jak ktoś chce żeby mu podsłuchiwali prywatne rozmowy np. na GG niech se jedzie do jakieś Korei czy gdzieś, a nie w Polsce inwigilację wprowadzać!!!!!!

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...