Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

promo za pomoc

siem4a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest prosta jak zabawa w podaj dalej :PPPP

mam problem:

Gdy włączam warrocka i biorę GameStart nic po tym mi się nie pojawia a powinno sie pojawic hs lub cos innego jezeli ktos wie jak to naprawić proszę o pomoc

chciałbym dodac ze instalowałem warrocka juz 2 razy i wraz to samo antivirus jest wyłączony <nazwa avast> jak mówiłem nie pojawia mi sie hackshild pro <czy jakos tak>

Jak muwiłem będa nagrody masz do wyboru 3 bronie

1: javelin

2:cx4storm

3:i xm8

posiadam tylko takie promocody jezeli któras z waszych rad pomoze dam + lub- jak kto woli i jedno z 3 promo

Z GÓRY CHCIAL BYM PODZIEKOWAC I ZYCZYC MILEJ GRY BRONMI

Opublikowano

Jak nie pomógł ci reinstal to zrób Check Files jeśli ewentualnie to ci nie pomoże to zobacz antywirusa może masz jakiś plik przeniesiony do kwarantanny i uniemożliwia ci on uruchomienie HS.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

mozesz mi dac swoje Gg? wytłumaczył bys mi to jestem nowy a skoro kupilem 3 promo mozemy sobie pomuc :PPPP

Opublikowano

dzięki lecz nie chodzi mi o poradniki tak masz rację jest tam moj problem i masz+ lecz nie do konca chodziło mi o to poniewasz poprostu nie umniem zrobic tego co on tam napisal akurat tak wyszło ze poprostu najprosciej w swiecie go nie rozumiem

Opublikowano

Postaram się ci wytłumaczyć wszystko krok po kroku:

1.Jeśli pojawia Ci się błąd "Cannot find exeute file!"

Rozwiązanie jest proste trzeba wyłączyć anty virusa lub zaporę, jeżli nie pomoże odinstaluj grę, pobierz nową instalkę z www.warrock.net, a następnie zainstaluj ponownie.

2.Możesz spróbować zrobić ręczną aktualizacje pacha (może to pomóc)

Wchodzimy w główny folder wr -> szukamy Version.cfg -> otwórz za pomocą Notatnik -> Poszukaj linijki

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = 16

Updater = 25

Client = 29

Sub = 4

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

Zmień wartość X(np. 4) na o jeden więcej (+1) czyli w tym przypadku

-Tworzymy tzw. Clean.bat... Otwieramy notatnik -> wpisujemy linijki kodu: -> zapisz jako NAZWA.bat

KOD

@echo off

del /s /f /q c:\windows\temp\*.*

rd /s /q c:\windows\temp

md d:\windows\temp

del /s /f /q C:\WINDOWS\Prefetch

del /s /f /q %temp%\*.*

rd /s /q %temp%

md %temp%

deltree /y c:\windows\tempor~1

deltree /y c:\windows\temp

deltree /y c:\windows\tmp

deltree /y c:\windows\ff*.tmp

deltree /y c:\windows\history

deltree /y c:\windows\cookies

deltree /y c:\windows\recent

deltree /y c:\windows\spool\printers

del c:\WIN386.SWP<!--c2--></div><!--ec2-->

Oraz możemy dodać do autostartu.

Uwaga to Będzie prawdopodobnie tyczyło się ciebie

Warrock się spatch'ował , ale HS "nie działa"(nie otwiera się WarRock)

Ściągamy "CCleaner" najlepiej z zaufanej strony np. dobreprogramy -> Wchodzimy w zakładkę rejestr -> Skanuj aby znaleźć problem -> Wybieramy 3 pliki

KODBrakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\WRUpdater.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache

Brakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\HSUpdate.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache

Brakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\AutoUp.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache<!--c2--></div>

Oraz naprawiamy je w/w programem.

Wszystkie informacie w/w zostały zasięgnięte z poradników użytkowników w celu pomocy użytkownikowi ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

KODBrakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\WRUpdater.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache

Brakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\HSUpdate.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache

Brakujące odniesienie MUI X:\Program Files\WarRock\system\AutoUp.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache<!--c2--></div>

Oraz naprawiamy je w/w programem.

Wszystkie informacie w/w zostały zasięgnięte z poradników użytkowników w celu pomocy użytkownikowi ;]

co tu chodzi ??

Opublikowano

pomocy gdy prubuje zaktualizowac recznie hs pojawia mi sie blad

nie mozna zalogowac sie do :

blad logowania: ograniczenie konta uzytkownika. Do mozliwych przyczyn naleza , niedozwolone puste hasla, ograniczenia godzin logowania , wymuszanie ograniczenia zasad

// Łołoło.. ile tych postów? ||Epean

Opublikowano

Wydaje mi się, ale nie jestem pewien, że brakuje Ci jakiegoś pliku. Ja też tak miałem. Spróbuj jak włączasz WarRocka w drugim oknie zamiast wcisnąć GAME START, wybrać opcje CHECK FILES. Zrobi on skana i jak czegoś będzie brakowało to sam pobierze i powinno działać. Spróbuj wyłączyć antywirusa, może pomoże ;D

Spóźniłem się sorki, ale długo pisałem jak nie da rady ręcznie to spróbuj od nowa pobrać i zainstalować.

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

spokoo bulaf masz + za dobre checi lecz nawet i tak juz prubowalem dobra koncze z ta gra to bez sesu moim zdaniem

Ccial bym poprosic o zamkniecie tematu

chcial**

Opublikowano

heheh tez tak mialem i robilem wg poradnikow lecz nic mi to nie dalo gdzies przeczytalem ze folder z gra trzeba dodac do wyjatkow anty wirusa a nastep[nie przy wlaczaniu WR kliknac check files mi pomoglo moze i tobie tez ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...