Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONTA NA

hangor9821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę ostatnio ,że mnóstwo osób prosi o konta na crossfire NA.A z8 Wyje***o nas z NA ponieważ znaczna większość to zas***i hackerzy którzy grać nie umieją i mają zaciesz z hacków.Niech wypie*****ją na metina albo gdzieś indziej grać razem z Turasami którzy hackują tak samo albo i gorzej.Może jak przestaniemy hackowac to nas przywrócą.Bo niektóre osoby które chcą normalnie grać nie mają do tego dostępu i muszą się na EU z hackerami użerać

Opublikowano

dałeś już upust swoim emocjom?...Jeżeli tak to dobrze...tak wogole to ja takze chce grac na CF NA ale nie moge sie zalogowac...I musze grac z hackerami na EU i przy okazji od takiego samego wyzywaja i mnie...:hacker nob itp...ale nie zgodze sie z twoim zdaniem.Bo nie wywalili nas przez hckerstwo...ja mylse ze po to nas wywalili z NA i zrobili EU zebysmy tam grali...

mca.png
Opublikowano

"Bo nie wywalili nas przez hckerstwo...ja mylse ze po to nas wywalili z NA i zrobili EU zebysmy tam grali..."

No to przez co??? Tak się im nudziło.Przecież im więcej osób tym większy zarobek dla nich

Co to wgl za temat jak nie masz gdzie wyżyć swoich emocji to nie pisz do tego tematu ;D

Bo denerwuje mnie to ,że nie można grać normalnie tylko z hckerami i przez to nas wyje***i.

A na EU to grałem i tam jest taki poziom ,że szkoda o tym mówić

Opublikowano

Proszę Cię, zachowaj taką żenującą opinię dla Siebie.

Jakbyś nie wiedział, nie tylko w grze są hacki, które są wynoszone z MPC.

Jest wiele takich for zagranicznych jak MPC.

Musisz jakoś znieść, że niektórzy hackują.

Choć sam nie popieram hackerstwa :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Może i nie powiedziałeś, ale twoje słowa/głupie zachowanie tak twierdzi :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...