Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsze teksty z OWH

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wiekszość z was wie co to jest, i to czytało (chyba :P). Podzielmy się wiec najzabawniejszymi/najgłupszymi jego elementami.

Mnie rozwala to :

1.2.14 Korzystanie z gier w ich wersjach podstawowych jest bezpłatne. Jednakże pewne funkcje dostępne są jedynie dla Użytkowników za nie płacących (patrz punkt 7). Korzystanie z serwisów, o ile nie zostało to w odpowiedni sposób zaznaczone w opisie danego serwisu, jest nieodpłatne.

1.2.13 Gry i serwisy są ciągle aktualizowane, poszerzane i zmieniane. W związku z tym Użytkownik otrzymuje prawo do korzystania z gier i serwisów tylko w wersji aktualnej w danej chwili.

1.2.15 (Fragment) Użytkownik nie ma prawa żądać, aby gry i/lub serwisy zostały utrzymane w wersji istniejącej w momencie zawarcia umowy.
Opublikowano

Hehehe. To jest dobre. Najlepszy moment, że te gry są bezpłatne i w ogóle :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

no i co w tym taakiego szczegolnego? bezplatne jest w wersji podstawowej napisali, chcez wiecej to plac:) szczerze mowiac to wszystko da sie zdobyc w grze bez placenia:) jedyny naprawde oplaclny zakup to premka, bo najwiecej mozna na niej oszczedzic ( darmowe naprawy) oraz znizki wszystkiego za uri a kupowanie uri za kase to juz dla bogatych dzieciakow zabawa;/

Opublikowano

Dokładnie, to co @up napisał, nie widzę powodów do śmiania się czy coś w tym stylu :D

Wszystko jest ładnie opisane.

A czy dla bogatych dzieciaków, nie powiedział bym, ja nim dowiedziałem się że istnieją boty/premki itp dobiłem 15lvl, full laserów na vege (statek) osłon najlepszych i napędow oraz 6 irków. Więc gra jest darmowa (jeżeli masz czas i cierpliwość)

Ps. NetTech Poszukaj dokładnie o płatnościach, tam możesz się pośmiać jak to BP może wiare zrobić w wała bez ich wiedzy <3

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

A czy dla bogatych dzieciaków, nie powiedział bym, ja nim dowiedziałem się że istnieją boty/premki itp dobiłem 15lvl, full laserów na vege (statek) osłon najlepszych i napędow oraz 6 irków. Więc gra jest darmowa (jeżeli masz czas i cierpliwość)

chodzi mi o przelewy;d a nie o zbieranie wszystkiego w mozolnym tempie:) bo sam tez tak robilem zanim boty odkrylem z tym ze dorobek mialem mniej okazaly od twojego
Opublikowano

chodzi mi o przelewy;d a nie o zbieranie wszystkiego w mozolnym tempie:) bo sam tez tak robilem zanim boty odkrylem z tym ze dorobek mialem mniej okazaly od twojego

Bo grałem z 15h dziennie gdy złamaną nogę miałem :D i się strasznie nudziłem. A potem i znajomemu się spodobało i latał ze mną na koncie gdy mnie nie było.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...