Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

macho1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś planuje niedługo zakładać lub właśnie założył serwer ?

Jeżeli tak to mogę pomóc przy tworzeniu mapki/serwera , zostać testerem serwera (czy wszystko działa tak jak trzeba) lub nawet pomóc w zarządzaniu serwerem :D

Dlaczego ?

Mam ostatnio dużo wolnego czasu (nawet za dużo) :P

Czego wymagam ?

-serwer musi być dedykowany

-ogarnięty właściciel (wiek nie gra roli - chodzi o ortografie i poprawność zdań)

-kultura osobista

-serwer no-premium

Co oferuje ?

-doświadczenie w MC od bety 1.2_02

-pomysły na eventy

-dojrzałość (piszę zgodnie z zasadami ortografii)

-ciekawe budowle (czasami zdarza się , że dla jednych budowla jest wspaniała , a innym się nie podoba --- takie życie)

-doświadczenie jako admin/moderator

-znajomość komend (a jak czegoś nie znam to żaden problem się nauczyć)

-mogę odpowiedzieć na pytania :D

Wiem temat dość nietypowy , ale cóż poradzić na równi z grą w MC lubię tylko zarządzanie serwerem xD

I jeżeli nie jesteś tutaj po to aby umówić się ze mną co do serwera to nawet nie pisz posta w tym temacie.

Jak dla mnie komentarze typu "I tak nikt nie napisze" lub "Ale jesteś mierny" to po prostu wytwór dzieci neo.

Opublikowano

Napisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/page__st__130

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...