Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blader problem

Yonasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstepie powiem ze wiem co to google i opcja Szukaj a mam problemy ktorych nie udalo mi sie rozwiazac dzieki nim, a mianowicie... Poraadniki czy poradnik ktory jest tutaj dla Bladera jest "stary" ma ponad 2 lata i mam takie pytanie... Sa 2 drogi Classic i Heavy blader...Classic +Def Rate -Def (PvE) i Heavy +Def -Def Rate (PvP)....Sprawa jasna na pvp tylko Heavy bo combo niweluje nam def rate w classicu...Ale.... jak popatrzylem na np Mirthil a Armor Suit to doszedlem do wniosku ze Mirthil ma wiecej defa a o Def Racie juz nie wspomne... napewno zmienily sie ceny poszczegolnych ekwipunkow... Wiec... po co robic heavy bladera skoro ma sie mniej defa i def rate? Prosilbym rowniez jakby ktos mogl napisac jakie itemy kupic na poczatek aby dac rade kase zarabiac na itemy i do jakich itemow dazyc w Armor Set Lub Mirthil Set chodzi mi tu o + i bonusy

Opublikowano

heavy BL to mit def rate o wiele bardziej się przydaje(chyba że grasz na privie)

jeśli to Eu

s tit suit 7ssa

glovy 7ssa + slot z hp steal

booty 7ssa

helm 8/20 + 36 cd osm

mith blade 10cd ( można dodać jakiś craft np 3 amp) +9

taka podstawa myśle że styknie ceny skaczą i nie wiem o który serv chodzi

“The body is but a vessel for the soul, a puppet which bends to the soul's tyranny. And lo, the body is not eternal, for it must feed on the flesh of others, lest it return to the dust from whence it came. Therefore must the soul deceive, despise and murder men.”

―A.J. Durai

Opublikowano

heavy BL to mit def rate o wiele bardziej się przydaje(chyba że grasz na privie)

jeśli to Eu

s tit suit 7ssa

glovy 7ssa + slot z hp steal

booty 7ssa

helm 8/20 + 36 cd osm

mith blade 10cd ( można dodać jakiś craft np 3 amp) +9

taka podstawa myśle że styknie ceny skaczą i nie wiem o który serv chodzi

Dzieki wielkie za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...