Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 werbacja przyjaciół.

aday1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Próbowaliście może kiedyś werbacji przyjaciół do metin2?

Jest to link na którym rejestrują się nowi użytkownicy a ty dostajesz za to nagrode.

Cytat ze strony metin2.pl

"Wyślij poniżej wyświetlony kod do swoich przyjaciół. Jeśli podadzą go podczas rejestracji, otrzymają od razu prezent powitalny. Gdy któryś ze zwerbowanych przez Ciebie przyjaciół osiągnie poziom 30, otrzymasz w nagrodę drogocenny przedmiot. Za każde dalsze 10 poziomów (tzn. po osiągnięciu poziomu 40, 50 itd.) otrzymacie więcej przedmiotów. Zapraszaj zatem śmiało, często i gęsto, na pewno Ci się opłaci. "

Moje pytania:

- Jaka to nagroda ?

-Może opłaca się zarejestrować nowe konto na swoim głównym i póścić bota żeby nabił 30 lvl i tak w kółko, może wyjść z tego niezły sposób na zarobek. ?

100 post B)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Czyli nie bardzo się opłaca =/

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie bardzo? Hahah, good joke, Pomyśl, że zdołasz zdobyć w ten sposób np. 5 osób które wbiją..80, max 90 lvl. W zamian dostaniesz 50 marmurów błogosławieństwa i w chuj innych przedmiotów, typu pierścienie expa itd..

Opublikowano

Dla osoby zapraszajacej (Werbownika)
- Poziom 30 -> Cukier dla Konia
- Poziom 40 -> Pierscien Jezyka
- Poziom 50 -> Pierscien Doswiadczenia (czas trwania: 3 godziny)
- Poziom 60 -> Rekawica Zlodzieja (czas trwania: 10 godzin)
- Poziom 70 -> Pierscien Doswiadczenia (czas trwania: 10 godzin)
- Poziom 80 -> 10x Marmur Blogoslawienstwa
- Poziom 90 -> 4x Wzmocnienie Przedmiotu i 4x Zaczarowanie Przedmiotu

Jeżeli dla Ciebie to się nie opłaca to nie wiem na co Ty liczyłeś... Może na PD na tydzień, rękawica lub free SM? To są najlepsze itemy jakie można dostać za free :>

Opublikowano

Opłaca się, nawet bardzo to zależy od tych których zaprosisz jeżeli zaprosisz osoby stale grające to lepiej dla ciebie ;)

NIE MA

Opublikowano

...

-Może opłaca się zarejestrować nowe konto na swoim głównym i póścić bota żeby nabił 30 lvl i tak w kółko, może wyjść z tego niezły sposób na zarobek. ?

...

Możliwość zaproszenia maksymalnie 5 znajomych/przyjaciół

Opublikowano

Opłaca się jak najbardziej, poszukaj pożądnych ludzi, zakumpluj się i patrz na ich lvl.

Jeżeli jest doś wysoki, grę ogarniają i dość szybko wbijąją lvl to wal śmiało i ich zapraszaj. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Opłaca się :) Spróbuj to się przekonasz, bo pytaniem na forum dużo nie zyskasz, bo niektórzy piszą w temacie a nawet nie wiedzą co piszą wiec spróbuj i się dowiedz :)

Opublikowano

To są dobre itmy jak za darmo pomyśl se co ty byś miał pewnie od razu po 50 zmian i wzmocnienia nie ?

Opłaca się na tym jechać, szczególe wtedy gdy dana osoba ciągle gra, wbija lvl-e itp.

1325621825-U261344.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...