Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ORIGIN aktualizacja bf3

Grochu_95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam do pobrania nową aktualizacje 8.4.1 tylko ze jest problem ponieważ gdy ja pobiorę to gdy chcę włączyć origina to pokazuje sie komunikat o ponownym pobraniu tej aktualizacji i tak cał czas w kółko .

Robiłem reinstal i nic to nie dało

Proszę o pomoc

Opublikowano

Jakiś firewall / antywirus blokuje ci pobieranie tego czy też zainstalowanie. Dlatego program wpadł w pętlę ciągłego pobierania i instalowania. Wyłącz antywirus/ firewall na czas aktualizacji.

jqeuR.png

Opublikowano

antywirusa to ja nie używam od kiedy pierwszy raz miałem komputer i

firewall cały czas off,

inne propozycje dodam ze raz mi sie udało zalogować ale to kilka dni temu ale po wyłączeniu dalej mam to samo

:(

Opublikowano

Na pewno masz pudełko z grą, z tyłu jest telefon do działu EA polska dzwonisz i tyle :) mi pomogli w jednej sprawie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Możesz też zacząć pisać z kimś z EA na live chcacie mi raz pomogli. Tylko pamiętaj że musisz pisać po angielsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...