Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradehack? Czy Cheatengima?

cziter1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem...

Ponieważ chciałem od kolesia kupić śmiertelną +9 z kd defa +2 i z jakimś tam jeszcze dawałem kd defa +4 i 6kk...

no i wszystko ładnie ślicznie daje akceptuj i patrze na tą śmiertelną +9 po poru sekundach ona zamienia się na +0 bez kd i niczego ;/ a ja nie mam kd i kasy

proszę o pomoc

Opublikowano

Trade hack istnieje ale jest płatny(bodaj 100 Euraków) Koles kupil i bedzie mial wiekszy zysk niz zaplacil(jak dobrze wykozysta)

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

Każdy przekonuje że trade hacki nie istnieją , a już bardzo wiele osób napotkało się z takim czymś .

Twój problem można przedstawić przez cheat engine , przedtem były poradniki na youtube lecz pousuwał autor .

Opublikowano

I tak w to nie uwierzę patrzysz na nią a ona zmienia się na +0 Człowieku chyba z księżyca spadłeś, a te wszystkie Tradehacki to bujda idzcie błagać cybucha moze wam da z hasłem ktore niedziała ^^

Opublikowano
I tak w to nie uwierzę patrzysz na nią a ona zmienia się na +0 Człowieku chyba z księżyca spadłeś, a te wszystkie Tradehacki to bujda idzcie błagać cybucha moze wam da z hasłem ktore niedziała ^^

Zgadzam się ... Miałem podobną sytuacje ale nie dałem się tak oszukać

Wystawił tą twoją śmiertelną , ty mu dałeś kasę i kd defa +4 , wyłączył handel , włączył ponownie , dał smiert. +0 , ty mu dałeś kd i kasę i kliknąłeś na akcept ! - tak było ??!!

Opublikowano

kiedys na PL jak byłem u kolegi miał zamiar kupic lwia zbroje+7 za iles tam nie pamietam ilegostek dał na trade dobrze+7 a moj qumpel kase on kliknał accept i my sie patrzyliscmy była +7 git my accept i dostal +0 -.- nie wyłaczam handlu ani nic na poczatku była+7 a gostek potem napisal,,THx Wyprobowałem na tobie programik''

fs.png

Opublikowano

@up

NIE

macie th ;p

http://www.youtube.com/watch?v=Qc7NRWsyAk4&feature=related

takie coś jest i działa ale za 100euro :]

Opublikowano

prawdopodobie to nie ten th a skad sciagales z diosesmx.net??? bo tam jest ten hack

100 euro lub 5000 postow

Opublikowano

ale musisz mieć konto za 100 euro lub 5000 postów z diosentmx.com ... dlatego wira niema jak pobierzesz naciśnij na web

RdLc.jpg

Opublikowano

Trade hack jest fajny jak na kogoś się go używa a nie ktoś ta tobie

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano
@up

NIE

macie th ;p

http://www.youtube.com/watch?v=Qc7NRWsyAk4&feature=related

takie coś jest i działa ale za 100euro :]

nie widzisz, ze na normalnym trade nie pojawia się potwierdzenie z obu stron(tzn. jest.. ale tego nie widac ) a tam kolo ma po obu stronach akcept i na dodatek handel mu się nie wyłączył.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

te trade hacki co są na youtube to brednia prócz niektórych ale tam niema linków do pobrania

RdLc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...