Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[promblem]czemuarroc

staneczek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mam taki problem ze gdy gram w wr to mnie czesto wywala z serwera conection serwer czy cos tam, i tez nie moge poruszac sie po rumach gdyz nie moge przewinac na nastepna strone roomow i tez nie moge do zadnego wejsc przeinstalowalem wr i caly czas mam to samo prosze o pomoc

Opublikowano

Wyłącz wszelkiego rodzaju anty-wirusy, zapory, firewalle.

Przeczyść kompa CCleanerem bądź zeskanuj folder warrocka swoim antywirkiem ( może masz jakiegoś wirka )

Ogólnie sprawdź swoje połączenie z internetem.

@down

Nie spamuj, napisał że reinstalował ..

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy które mogą lagować tzn.: Skype, gg, hamachi wyłącz anty-vira zapore systemową, wszstko co ciągnie internet.

Nie zadziała to reinstal WR. Jeżeli to możiwe to ponownie zainstaluj windowsa.

Opublikowano

@

staneczek19

podobno masz lagi i nie możesz nigdzie wbić a chcesz odrazu 1 vs 1 ;) nie wiem czemu taką furię łapiesz na starcie i wyzywasz kogoś od parów i odrazu "dawaj jeden na jeden tylko wyloncz hacki" z kąd wiesz, że ktoś gra na haxach ? człowiek mówi jak jest bo haxy powodują lagi a Ty się denerwujesz nie wiadomo po co ...

Opublikowano
Przeczyść kompa CCleanerem bądź zeskanuj folder warrocka swoim antywirkiem ( może masz jakiegoś wirka )

Nie rób tego, ponieważ tak czy tak wykryje wirki (naprawdę są one nieszkodliwe) i może Ci uszkodzić pliki gry. Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, przeczyść kompa CCleaner'em. Napisz nam, ile masz RAM'u i jaką szybkość łącza internetowego??

Opublikowano

juz dziala

@

staneczek19

podobno masz lagi i nie możesz nigdzie wbić a chcesz odrazu 1 vs 1 ;) nie wiem czemu taką furię łapiesz na starcie i wyzywasz kogoś od parów i odrazu "dawaj jeden na jeden tylko wyloncz hacki" z kąd wiesz, że ktoś gra na haxach ? człowiek mówi jak jest bo haxy powodują lagi a Ty się denerwujesz nie wiadomo po co ...

a co boisz sie ze przegrasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...