Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Medyk.

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QF jest według mnie bardziej do gier "teamowych", czyli przydaje się gdy leczymy większą grupkę. Jego uber jest właśnie dobry, gdy chcemy uleczyć więcej niż jedną osobę.

Jeśli wszyscy idą razem osłaniając się w jakimś stopniu, to nie potrzebna nam broń z której będziemy zadawać dużego DMG. Dlatego wybrałem QF'a.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

QF jest według mnie bardziej do gier "teamowych", czyli przydaje się gdy leczymy większą grupkę. Jego uber jest właśnie dobry, gdy chcemy uleczyć więcej niż jedną osobę.

Jeśli wszyscy idą razem osłaniając się w jakimś stopniu, to nie potrzebna nam broń z której będziemy zadawać dużego DMG. Dlatego wybrałem QF'a.

Spoko, po prostu to zależy od gustu, jak kto lubi grać. :P

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Super tut, chociaż osobiście czekam na poradnik snipera i heavy weapon guy'a :)

PS: Dałeś 1 taktykę medyka, na grubego. Są jeszcze medycy leczący każdego po trochu na lini frontu, jeśli robią to umiejętnie to mogą nałapać więcej punktów niż twoim sposobem ( z grubym).

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up

Oczywiście, jest wiele taktyk. Ja podałem tą jakby "najprostszą" :)

Oczekujcie za niedługo nowego TuTka. Tylko za bardzo nie wiem, o jakiej klasie bym pisał. :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie wiem po co tyle refreszujesz :).

Ale quick-fix jest uważana za jedną z najgorszych broni, nie nad lecza, brak niezniszczalności. Dla początkujących polecam zwykłego ubera, najlepiej sprawdza się w "polu" a jako broń w trzecim slocie tylko i wyłącznie uberpiłe za trafienie dostajesz 25 % ubera więc to w miare dużo :)

1358809676-U384748.png

• 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Medyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...