Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanghihiyangMT2 [Dedyk]

PerfectWordlMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te hackerzy skasowali megaupload teraz będziemy ściągać z przyklej.pl

Nie hackerzy.. Anonymous własnie che dobrze dla naszego internetu.. a megaupload usuneli jego twórcy z powodu na odpowidzialność karną która może nastąpić po 26 stycznia (jeśli zostanie podpisana ACTA).
Opublikowano

Jak dla mnie serwer prze.. kombinowany... Trochę za dużo broni których wygląd daje sporo do życzenia.

Opublikowano

Tak jak to ktoś powiedział up dno. Zgadzam się w pełni... Ten screen z broniami to zapewne fake. Grałem tutaj 3h i stwierdzam że to ani 4fun, ani medium, nawet hardem trudno to nazwać. To coś bardzo nijakiego, spotkałem może ze 3 osoby które przestały zaraz grać. Trzeba szukać innego serva...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

nie polecam jest to kopiuj wklej ;/ grałem na tym z miesiąc temu i autora znam i mówił że wrzucił gotowca do sieci ale jak widzę nikt nic z tym nie zrobił !!

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Serwer częściej off jak on!

Tak jak napisał ktoś wyżej to jest ani 4fun ani medium ani hard!

W sumie to to nic nie jest!

Myślałem że bd ciekawy server ale się przeliczyłem!

Nie warto nawet zaczynać grać

Opublikowano

Ilość epików proporcjonalnie do rat serwera jest przesadzona i to bardzo dużo, nie zagram z tego powodu i z tego że administracja widać po komentarzach nie przejmuje się zbytnio, po cytatach które występują, zraziło mnie to. A serwer po za tym dno

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...