Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie grac BM-em?

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,wczoraj po dlugiej przerwie wbilem moj wymarzony ( xD) 30 lvl.I niewiem, czy grać dalej WP czy BM.

Slyszalem ze BM w expie nie jest zly a w pvp to kosa.Wypowiadajcie sie.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Jeśli chcesz grać BM, musisz posiadać dobre eq, bo nim nie zarobisz. Wydasz na niego sporo nerwów.

WP to kosa do expa, i dropienia.

Moim zdaniem wbbij WP'kiem 35-45 i drop pod świątynią księgi klątw, KU, KD+4. Gdy zrobisz jako takie eq + buffa 30% możesz brać się za rozwijanie BM'a.

Pozdrawiam

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Hmm....Kasy na poczatek mam 2kkk ( Zamienilem eq na privie za eq na plu :P ).To powinno malo wiele starczyc chyba.Ale jeszcze sobie zobacze.Aaa....Jak bm zarabiac ;P ?

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Gra BM'em jest bardzo przyjemna :D jak umiesz grać tą profką to możesz być dobry w expie jak i pvp , a i pytanie na jakim serwie grasz ? bo to zależy od cen co możesz kupić

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Expić BMem będzie troche ciężko ale później w pvp będzie miazga, jak lubisz expi to zostaw sobie BMa

nie jest aż tak ciężko ale troszke się pomęczysz na większych spotach.

NIE MA

Opublikowano

Jeśli lubisz surę i chcesz budować ją do pvp rób BM'a jeśli nie wbij wp 35lvl boja fms+8/9 sr +15 i na metkach w m2 zarabiaj a do gry zrób sobie daggera bardzo fajna postać jeśli ma się kase na eq :)

imetin_logo.png

Opublikowano

BM samym duszkiem w PVP może położyć przeciwnika, jeżeli w BM'a zainwestujesz, mówię tu o EQ - będzie bardzo dobra postać.

WP jest postacią głównie do expa, PVP u tej postaci powinno zaczynać się na wyższych poziomach. Osobiście polecam Ci BM'a.

Opublikowano

Pamiętam czasy kiedy sam wbiłem 71 lvl bm wbijałem go od 2008 r do 2009 ;] szło okrutnie wolno parę miesięcy przerwy bo strasznie się nudziła i szczerze powiem nawet na 70 lvl z 3 skilami G ciężko było bo eq drożało szczerze nie polecam tej profesji bo wiem że nie wytrzymasz tyle. ;]

Polecam wp. w 101% ;]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Gram na feniksie,zalatwilem sobie 2 fmsy.Jeden śr 32 z kd kryta +4 i moba +3 i fms z um 16 % lud spowolnienie. Wydaje mi sie ze takie fmsy narazie mi starcza.Zostalo mi sporo kasy,i jak narazie fajnie sie gra BM-em :).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Każdy Ci powie co innego, jeśli zamierzasz wbić 80lvl+ to WP ponieważ nim expi się o wiele lepiej a na takim lvlu pvp jest na 2-3 skille i WP z dobrym eq da sobie rade podobnie jak BM. Jeśli chcesz być dobry w pvp na mniejszym lvlu to lepiej graj BM

fjlw0o.jpg

Opublikowano

BM'em opłaca się grać, lecz musisz nim umieć grać, rozporządzać i musisz także mieć dobre eq, jak wspomniałeś masz podobno 30 lvl, więc zmieniaj na WP i WP'kiem graj, potem drop sobie i sprzedaj yang za np. przelew na SM i zmienisz sobie przez SM profe z powrotem na BM'a :)

Opublikowano

Ja polecam jak najbardziej sure BM, ja gram nim hmm.. ( od dawna ) jest wyśmienita postać do PvP, a jak się dobrze ją rozwinie to nie zła też jest w PvM. Jeszcze raz polecam surę BM.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

Teraz spoko Ci będzie potem dopiero w v2 zobaczysz co do BM ; p

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...