Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wybor profesji

pol501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, standardowo to na 18lvl postaci zmieniało się profesje na maga,woja czy łuka. A jak się chciało szybciej to na 15lvl i 20 profesji minimum żeby zmienić, więc 17lvl to wcale nie jest źle.

Opublikowano

jedynym minusem jest to że gdy będziesz miał np 35lvl to nie będziesz miał 20 joba tylko ok 19 i 50 % lecz te np 2 jobki po zmianie klasy można wbić w 30 min. A więc to nie jest nic niestandardowego.

Opublikowano

nie nie. hp jest na lvl a nie na up lvl. ja na swoim luku na 19lvl zmieniłem klase i nadrobiłem joba bo jak szedłem do dziewczyny puściłem bota na złośnikach

jak się nazywa ten bot pożesz podać do niego link ?

Opublikowano

15-20 lvl to najzwyklejszy przedział w którym mieszczą się nawet nie doświadczeni gracze. Jak ktoś już jest naprawdę no yyy... słaby to z 20-25 lvl dopiero dobijają 20 Jlvl. Ja zwykle w 15lvl mam 20lvl prof. A gdy idę sobie gdzieś np. z kolegami lub do szkoły to nabija się profka na magu.

@off

Ale spam z botem ;> polecam dział hacki i boty ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...