Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeczytaj i podaj dalej! NIE DLA ACTA!

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Polacy.

Musimy zrobić porządek w sprawie ACTA.

Nasi przyjaciele Anonymous nam pomagają lecz oni sami nie dadzą rady.

Czytając to wyślij każdemu tą wiadomość.

W czasie 2 wojny światowej walczyliśmy, z komunizmem też. Tym razem też musimy walczyć by zapobiec kolejnej wojnie.

Teraz jest wojna internetowa lecz może przekształcić się w rzeczywistą. Dojdzie do zamieszek, do odłączenia telewizji, telefonów oraz internetu.

ACTA zdobędzie po Polsce kolejne kraje. Ludzie sięgną po broń oraz inne środki masowej zagłady.

Nic nie będzie bezpieczne, Twoja rodzina, Twój dom, Twoje całe otoczenie spadnie w przepaść jeżeli przeciwko temu nic nie zrobisz.

Sprzeciw się! Powiedz STOP ACTA!

Polska, naród niezwyciężony! Nie poddany! Wygraliśmy kiedyś to i teraz wygramy!

PODAJ DALEJ! WOLNOŚĆ DLA INTERNETU!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

W czasie 2 wojny światowej walczyliśmy, z komunizmem też. Tym razem też musimy walczyć by zapobiec kolejnej wojnie.

Teraz jest wojna internetowa lecz może przekształcić się w rzeczywistą.

Ludzie sięgną po broń oraz inne środki masowej zagłady.

Nic nie będzie bezpieczne, Twoja rodzina, Twój dom, Twoje całe otoczenie spadnie w przepaść

Bez przesady, wybrałem te fragmenty z twojego tematu, które są przesadą :P

Opublikowano

Jest to możliwe, na pewno jacyś terroryści sięgną po broń.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

No to już jacyś chorzy psychicznie ludzie będą się zabijać :P hahahahaha

Po co terroryści mieli by zabijać innych ludzi? Po to aby zniejszyc ilość protestujących przeciwko ACTA? Bzdura.

Jak już to w Wawie dojdzie pewnie do zamieszek gdy będzie protest dotyczący podpisania dokumentu. Ale nic więcej. xD

Pozdrawiam i Stop Acta.

Opublikowano

Administracja powinna na ten czas zmienić logo, a dokładnie dodać jakiś fajny, rzucający się w oczy napisik "nie dla ACTA". Co Wy na to? Ymm... co ja pytam?! Patrząc na tematykę forum KAŻDY powinien tu być przeciwko ACTA :)

@Edit - normalnie nowe pozdrowienie:

- Stop ACTA!

- Stop ACTA! To co tam u Ciebie?

Huehuehue...

Opublikowano

@poland10 przestań spamować gównianym filmikiem.

Powiem jedno, ja juz mam dość ACTA i ludzi którzy o tym gadają.Kurwa mać czy wy nie rozumiecie że i tak wygramy....?Anonymous rozwala co 1h jakąś stronę twitter.com/AnonymousIRC proszę, oficjalne konto Anonymous...Zobaczcie.Co chwile atakują jakąś stronę jak nie Niemiecką, Francuską to Polską.Nie rozumiem do czego tak Anonymous czepia się polskich posłów, ale bardzo dobrze.Ostatnio zniszczyli kolejną stronę, tym razem z zdjęciem anonymous, z podpisem "Teraz w mediach też powiecie, że to awaria? We are Anonymous,You have been warned."więc jak widzicie, powoli im się udaje, ostatnio na WP.PL czytałem że Posłowie zastanawiają się czy przyjąć ACTA...Owszem jestem przeciw ACTA, ale proszę ja nie panikuję jak WY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...