Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Direct3D...... ;/

ucho13573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, robiłem oststnio formata i ściągłem teraz wr i jak go odpalam pojawia się na 2 sek. i po chwili słychać kliknięcie i wywala mnie do pulpitu i tam jest napisane w ramce :

No hardvare-acclerated Direct3D devices

were found.

Switching to the reference rasterizer,

a software device that implements the entire

Dierct3D feature set, but runs very slowly.

Kurde chcem w wr pograć i nie mogę ;( Proszę pomużcie jeżeli trzeba jakies info o moim pc to napiszcie jakie, bo jeżeli trzeba będzie ściągac jakieś sterowniki to ja się kompletnie nie znam jakie i z kąd ;/ Proszę o pomoc.... :)

Opublikowano

Mi to wygląda na zbyt starą kartę graficzną, która nie obsługuje już nowszych obrazów 3d.

Napisz jeszcze jaki masz system i specyfikacje kompa.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nom bo jak wejdę w menadżer urządzeń to pisze standardowa karta graficzna vga, a ja potrzebuję AMD Radeon HD 6470M i AMD Radeon HD 6480G, czy podałby mi ktoś link do sterowników bo nie mogę znaleźć ;/ na windowsa 7 ultimate 32bit

Opublikowano

Miałem to samo, lecz nie zupełnie chodziło o kartę graficzną.

Poszukałem w internecie nowych sterowników, zainstalowałem je i wszystko było OK. Możesz tak spróbować.

http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&source=hp&q=AMD+Radeon+HD+6470M+sterowniki&pbx=1&oq=AMD+Radeon+HD+6470M+sterowniki&aq=f&aqi=g-s2&aql=&gs_sm=e&gs_upl=43l887l1l1044l8l6l0l0l0l0l425l2386l2-2.4.1l7l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=9ea4d3e4de5f744b&biw=1440&bih=806

Poszukaj w google, niektóre strony są po angielsku, ale możesz sobie przetłumaczyć.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...