Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

THEMINECRAFT [SURVIVAL] [RPG] [FACTION] [DEDYK]

11pawlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam, gracze siedzą na spawnie i czekają aż początkujący wyjdą z miasta i od razu atakują, żenada przy takiej rozgrywce mam wrażenie, że frakcji tam nie ma, bo nikt widocznie nie walczy między frakcyjnie, a czekają na nowych graczy, bez żadnej zbroi i atakują

swoją drogą tam chyba same dzieci grają, bo siedząc na spawnie afkowałem jak wszedłem to dwóch gości próbowało mnie wyciągnąć ze spawna spychając mnie, robili to dobre 5min, jak się ruszyłem to później cały czas za mną łazili po spawnie

najwidoczniej wszystkich cieszy zabijanie nowych, bądź administracja nie daje im dość rozrywki, na spawnie racja są 3 wejścia, ale jest on tak malutki, że z punktu centralnego widać je wszystkie bardzo dobrze i stoją tam ludzie skacząc i czekając aż ktoś wyjdzie, po czym gonią Cię... żenujące, nie rozumiem tutaj do tego ataków jakiegoś pryszcza o nicku: 11pavlo, który uważa noobów ludzi którzy weszli dopiero na serwer, a za prawdziwych tych co ubijają nowych w diaxowej zbroi, pozdro, ale z takim nastawieniem to ten serwer liczby graczy nie zwiększy, a wręcz przeciwnie z czasem ludziom się zacznie nudzić i będzie stosunek ujemny przybywających do odchodzących

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na serwer war.theminecraft.pl ! Na prawdę bardzo przyjemna atmosfera, pluginy dobrane dosłownie dla każdego, wojny, gildie i wszystko, czego dusza pragnie. Jedyne czego serwer pragnie, to ludzi! Możecie pomóc! Wejdźcie na serwer. Osobiście polecam. //Ojciec_Dyrektor

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...