Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghost Bot za GP

Rodrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakiś bot ciągle aktualizowany z minimalną szansą wykrycia i za GP? Znasz może coś takiego? Neo bot był za GP, a teraz już go nie ma, a mi zostało pełno kasy.

Opublikowano

Korzystając z tego, że już założyłem temat. Jest jakiś patch na tibie auto, bo mi się wyłącza? Na google nie znalazłem nic ciekawego, wszędzie tylko, że trzeba czekać. Nie ma innego sposobu?

Opublikowano

Witam, wie ktoś może czy jest możliwość kupienia Ghost Bota za GP?

Jakichs zaufanych "stronek" nieznam ,ale na wielu swiatach ludzie sprzedaja licencje na rozne boty za GP,ale trzeba takze uwarzac na oszustów.

Opublikowano

@up

jest sposob musisz zainstalowac TA do folderu tibia i powinno wszystko pieknie chodzic :)

Chodzi Ci o zrobienie kolejnego folderu w folderze Tibia i tam zainstalować Tibia Auto, czy po prostu pomieszać tibie z tibią auto? Jeżeli pomieszać, to tak zrobiłem i nic nie dało. :( Pomocy.

Opublikowano

Ale jest za sms i z domowego ;d

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...