Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Servery

VOLVERINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dluzszego czasu obserwuje powstawania nowych serverow rosna jak grzyby po deszczu jak wiadomo nie wszystkie chinskie kwestia czasu kiedy pliki beda dostepne sam mam jedynie baze danych i mysql i czesc ch1 widzialem filmiki gdzie szczegolnie wlosi i niemcy sie zabawiaja w gmow i maja pliki nie od game4 lecz stare ymira dodam maly zalcznik

http://www.youtube.com/watch?v=y61-NCMNE-w...mp;feature=fvwp

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

jakby nam dal pliki to by polacy zrobili lepszego priva niz on

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

mam QQ pisalem na numery na stronach privow bez odpowiedzi lub "i dont have time"

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Gość Mounthains
Opublikowano
Sry za spam ale napisz do GMa jakiegos servera trzeba czegos sprobowac

Edit

Skąd mam wziąc QQ?

proszę i liczę na *5

en.kioskea.net/telecharger/telechargement-455
Opublikowano

na tej stronce

http://translate.google.pl/translate?hl=pl...6lr%3D%26sa%3DG

i kilka linkow wiem ze to smieci ale od czegos trzeba zaczac

http://metin2u.coolbb.net/login.forum?connexion[code]

[code]http://www.cooncore.com[code]

na tych stronkach widac ze cos kabinuja a i przewijaja sie dosyc znane osobistosci sami zauwazycie

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

up czytajcie uwaznie to wloski serv dla kilkunastu osob maja pliki i smieja sie z polmt2 i cybucha ogolnie z polakow ze nie umiemy i nie zrobimy i nie hahahahhahaha oczy p....a zaszly?

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

Za cos takie wpierdolilbym temu kolesiowi......Dlaczego niby sie mowi " Polak potrafi " ? xD.....Widac ze oni sa bardziej zgrani....W polsce zamist drogiemu dac to beda jeszcze brac....

Up@

On napisal w sensie obrazliwym polakow, ze nic nie potrafimy ( przenosnia )....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Polak dobry informatyk by utrzymał niedoceniasz nas nie chca dac nam plikow serwerowych bo sie boją i wiedzą ze by byl leprzy priv i wiekszosc graczy by stracili

MPCforum THE BEST

17348.1.jpg

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

[x] 300 postów

[x] 350 postów

[x] 400 postów

[x] 450 postów

[x] 500 postów

Opublikowano

Mam pomysł zrobimy napad do chin z bronią w ręku wjedziemy 10 czarnymi bm-kami i wykradniemy te pliki ..HaHaHaHaHa.. A tak na serio raz gdy pies nasika mi na dywan to nazwałem go hinolem a on sie obaził

@@TOPIC@@

A podobno miał być juz polmt2 taki priv ale niewiem co sie stało

MPCforum THE BEST

17348.1.jpg

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[x] 200 postów

[x] 250 postów

[x] 300 postów

[x] 350 postów

[x] 400 postów

[x] 450 postów

[x] 500 postów

Opublikowano

polmt2 nie żartuj on miał być pół roku temu bodajże ... ftw

Opublikowano

Taaak...pewnie.

Który z kolegów up umie obsłużyć (tylko tak konkretnie) FreeBSD, Delphii C++...?

Więc bez tego nawet mi tu nie pierdolić o stawianiu swojego serwa...z netem 10mb/s samego siebie jeżeli utrzymasz to będzie kurewski cud......Narzekacie na płatne IS w np. Lonyt2. A kto im kurwa mać opłaci te nie raz cholernie drogie serwery dedykowane...?

Bo coś nie czuję żeby zbierali na nie pod kościołem --,-- Żaden turek też im tych pliczków za free nie da.....

Każdy z was myśli (no, może nie każdy) że mieć te pliki i po 5 minutach masz serwer postawiony w domu na którym będzie grało pół polskich metiniarzy...-,-

a pozniej juz bedzie z gorki ;d

Super. Jesteś pojebany i tyle ci powiem.

reklama RMCF1902

Budowniczy
Opublikowano

Taaa predzej sie ze.... niz Polski priv powstanie, wiecie wogole ludzie jakiego neta trzeba miec zeby priv stanal?, znajdzcie sobie w googlach cene neta 100MB/s w PL(Pakiet tylko dla firm), a w innych krajach, gdzie dziadki do przegladania googli maja po 50-100MB/s w domach -.-.2 Sprawa, ze trzeba miec GDZIE postawic tego serva, bo komp i net to nie wszystko.Kolejna sprawa to rachunki za prad, w Pl malo kogo stac, by z 10 pc'tow smigalo 24/7.Ostatnia sprawa to sama umiejetnosc postawienia serva, wiec nawet jak pol Pl by umialo, to i tak nie da rady z wyzej wymienionych powodow, wiec nie narzekajcie na longju i inne servy na ktorych mozna grac, a is jest platny -.-...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

wiecie co to za filmik ??? ;] to jest filmik gm'a z us i dla waszej wiadomosci to jest filmik z beta testami metin sea ;] wiec kto tu sie bawi ??? niemcy ??? wlosi ??? czy amerykanin ?? niemiec czy tam wloch to tylko skopiowac low mogl ;/

Opublikowano

1. sa ludzie w polsce ktorzy maja mozliwosci postawic ten server prv(maja gdzie)

2. sa ludzie w polsce ktorzy wiedza jak obslugiwac jezyki programowania(polacy to elita wsrod informatykow)

3. jedyny problem to pliki serverowe:)... beda pliki.. bedzie server(osobiscie staram sie o takie pliki... server mam gdzie postawic itp. oczywiscie bedzie ograniczonym serverem na 500-1000kont;)

pozdrawiam:)

Brak Sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...