Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja 30 lvl a v2

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czytałem różne poradniki jak zrobić by expić na 30 lvlu w v2 lecz chciałbym się dowiedzieć, ile potrzebuje conajmniej hp, defa itd.. Bardziej szczegółowo.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

defa 300+, hp co najmniej 8k ( 10 - 11k powinno starczyć maksymalnie ), jelonek+9 średnie 30+ z kd moba i kryta+3/4, do tego buff 30%+ z pomocą i błogo.

Opublikowano

Posiadam aktualnie: Jelonek +4 43 średnie kd moba i śmierci +4, czer.mrówki +1 1500 hp, buty na 29 +1 1500 hp, ebony +6, tarcze i hełm na 1 +9 i srebrną muszę ulepszyć.

Co zmienić?

202 defa, 7 k hp. Co zmienić?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Co najwazniejsze musisz mieć dobrze wybonowane eq żeby mieć w miare dużo Pż i trochę defa :)

Najlepiej by było również jak byś miał jakiegoś w miare dobrego bufa skile chociaż 25-30%

I najlepiej by było jak byś expił na marmurku, tzn żebyś miał wysoką polimorfie :)

@UP

Postaraj się zrobić tak aby mieć 300defa+ i 10k pż co najmniej

NIE MA

Opublikowano

-ulepsz ebo, srebrną, jelonka

-wbij poli na M8-G

-def się nie liczy na poli

-załatw bufa 30%+

powinno starczyć

10-12k hp

10% kryt + miksturki na kryta

omdlenie

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Podczas expienia z marmurkiem nie potrzebny jest deff więc co Wy piszecie?

Musisz posiadać ponad 11k pż + troche reg. hp

Bron to oczywiscie jelonek z jak najwieksza iloscia sr. tak ok 30min

z kd +3/+4

Oczywiscie musisz posiadac buffa

Opublikowano

Dokładnie deff się nie liczy na poli...

Jelonek może być nie musisz wbijać go na +9, ulepsz ebo do +9, nie wiem masz srebrną bransoletę ? Jak nie to wypadało by mieć +9.

Dodatkowo przydało by się w hełmie kilka %% na otrucie, a w tarczy coś na blok ciosów.

Poli także wypadało by wbić no i rzecz jasna jakiś buff min 30% błogo, pomoc.

buusaga.jpg

Opublikowano

kuku a ja zadam takie pytanie.Po co mu w hełmie % na trucie skoro ma niski lvl,mobka na 69 lvl możesz dopiero otuć na poziomie 61.

Ja polecam Ci kupić branze 2k pz + 6 między 22-38 lvl (najlepiej ebonitową branze) wrzuć wkładki do branzy aby mieć szybkość atk w hełmie szybkość atk 5-8%.butki kozaki + 7-8 z hp(1k) (jeżeli zamieżasz expić na wężach) zbroje z kd speeda i hp abyś szybciej się przemieszczał do mobków.proponował bym jeszcze polować na petardy (chinskie czer i te bączki aby mieć omdlenie) działa 5 min a omdlenia dają bardzo dużo.

2240284055.png
Opublikowano

ci co na poczatku pisalo o dlefie to pokazali jak wiedza o grze buahah

rob wszyastko by miec jak najwiecje hp i bron najlepsza z srednimi tylko czy warto na takim levelu sie pchac lepiej po woli expic i biologa zaliczac tez a nei wbije sie z 75 levle a zebow orka nawet sie nie odda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...