Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] JP a BOT

kkmaku1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli dzisiaj latam na bocie, a wygram bitwę jackpot za rok, to czy otrzymam kase? Gdzieś tutaj czytałem na forum że logi są trzymane 2 tygodnie, słyszałem też że 1 rok. Jak to jest? Czy po tym roku nie lataniu na bocie zakładając że będę przez ten rok sumiennie latać po parę godzin (może żeby szybciej się to wszystko nadpisywało?), moje logi nieodwracalnie się nadpiszą/usuną.

PS latałem tak około 2,5 miecha na kbocie wybociłem około 600k uri ~120h razem latania na bocie.

PSS zapomniałem dodać "[PYTANIE]" - przepraszam

//Brak prefixu.

S.

Opublikowano

up do bystrych nie nalezysz;d

chodzi mu o to czy jak bitwe wygra to czy go nie zdyskwalifikuja za doping( bota)

tez sam sie nad tym wlasnie zastanawiam jak to jest, ale obawiam sie ze za taka kase, to juz baaardzo dokladnie sprawdzaja konto, i nie dostaniesz kasy a dodatkowo bana dostaniesz tylko ciekawe wlasnie jak z tymi logami jest;/

Opublikowano

myślę że chyba się dostanie bana i może kasy nie dadzą za wygraną bitwę

zapytaj się kogoś kto ma konto bocone i wygrał bitwe

Fifa 14 :D

Opublikowano

Heh...

Zebek911 boci ostro a dostał wynagrodzenie za bitwę.

To było ponad 2,5 roku temu, mało kto wtedy bocił - nie wiadomo.

//A, no to nie wiedziałem.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

To było ponad 2,5 roku temu, mało kto wtedy bocił - nie wiadomo.

On nie wygrał tylko raz.

Wygrał bitwę już kawałek czasu gdy bocił.

Jeśli Cię nie zbanują za bota to już nie powinni Ci nie wypłacić dlatego że mogłeś używać bota.

Opublikowano

On nie wygrał tylko raz.

Wygrał bitwę już kawałek czasu gdy bocił.

Jeśli Cię nie zbanują za bota to już nie powinni Ci nie wypłacić dlatego że mogłeś używać bota.

I tu się ja wtrące. Jeżeli masz status bot usera (jakie kolwiek podejrzenie o bota, który kolwiek status użytkownika bota odpuść sobie JackPot).

Konto które wygra JackPot jest sprawdzane pod kontem używania bota/programów więc musisz odczekać spory czas nim weźmiesz udział, lecz nie będzie to ogrom czasu ok roku ponieważ skrypt który to sprawdza nie jest aż taki inteligentny by sprawdzić kilka miechów do tyłu. Mogą sprawdzić tyle co masz w dzienniczku :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Czyli lekarstwo jest takie: odczekać 1 rok i szansa że wypłacą jackpota będzie większa niż nie wypłacą. Nie wie ktoś może czy oni te logi trzymają na czas czy na wielkość (np logi jednego usera mogą zająć max 20mb)

EDIT:

Napisałeś że: "

jakie kolwiek podejrzenie o bota" Jak mam to rozumieć? Chodzi o ten stary sytem karania botów? że najpierw czyste ostrzeżenie tak?

PS słyszał ktoś z was żeby jackpot jakiejś osoby nie został wypłacony ze względu na bota?

Opublikowano

Czyli lekarstwo jest takie: odczekać 1 rok i szansa że wypłacą jackpota będzie większa niż nie wypłacą. Nie wie ktoś może czy oni te logi trzymają na czas czy na wielkość (np logi jednego usera mogą zająć max 20mb)

EDIT:

Napisałeś że: "

jakie kolwiek podejrzenie o bota" Jak mam to rozumieć? Chodzi o ten stary sytem karania botów? że najpierw czyste ostrzeżenie tak?

PS słyszał ktoś z was żeby jackpot jakiejś osoby nie został wypłacony ze względu na bota?

Każdy system stary czy nowy. Krótko - miałeś doczynienia z botem i system cię wyłapał nie licz na JackPot tylko na pernametnego bana.

Tak, kilka razy nie wyplacili JackPot na innych serwerach ze względu na bota i kerkave :D

Co do odczekania dał bym max 2 miechy przez datą wskoczenia na JackPot :)

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

2 tyg to max czas po jakim mozna wrota odzyskac (lecz nie jest powiedziane ze juz nie mainfo o wrotach w bazie danych po tych 2 tyg) wiec pewnie inne logi tez w podobnym czasie znikaja ale pewnosci na mam

Opublikowano

też coś mi nie pasuje z tymi 2 tygodniami. Kolega z TS przestał latać na bocie (Ibocie) i po 1-2 miech dostał warna. Ale to może system działa z takimi opóźnieniami

Opublikowano

@Up Niemożliwe ;)

myślę że chyba się dostanie bana i może kasy nie dadzą za wygraną bitwę

zapytaj się kogoś kto ma konto bocone i wygrał bitwe

Zebek911 wygrał raz, dostał nagrode, bocił ;)

Opublikowano

bo jak się przestanie botować to jest tak czasem, że dostajesz warna nie za botowanie tylko za nie botowanie ;)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...